Oferiți mai multă atenție clienților terasei dumneavoastră

Oferiți mai multă atenție clienților terasei dumneavoastră și asigurați-le confortul promis! Cum puteți face toate acestea? Răspunsul este simplu, aspectuos, ingenios și foarte util.

SunLeader pune la dispoziția clienților săi o gamă extinsă de produse special create pentru a oferi protejarea spațiului exterior de fenomenele meteorologice. O pergola retractabilă este soluția ideală pentru a proteja spațiul creat cu atâta grijă și ingeniozitate. Făcând această alegere veți beneficia de produse de calitate, de confort, aspect inedit, și bineînțeles de ușurința utilizării sale.

Tot ce trebuie să știi despre pergolele retractabile 
În cazul în care sunteți administratorul unei terase și aveți nevoie de o soluție rapidă și practică pentru a oferi maximum de confort clienților dumneavoastră protejându-i împotriva soarelui sau ploii, pergola cu acoperiș retractabil este soluția ideală. 
Pergolele retractabile marca SunLeader, oferă pe lângă siguranță, confort, protecție, și garanția petrecerii timpului de calitate, armonizând estetic întregul spațiu. 
În continuare veți putea afla informații vitale ce vă vor convinge să vă achiziționați pergola potrivită proiectului dumneavoastră.
– Sunt durabile în timp tocmai datorită materialelor din care sunt făcute. 
– Au o durată de viață extinsă putând fi folosite pe o perioadă nedefinită de timp. Acest aspect însemnând că nu trebuie să investiți periodic.
– Pergolele cu acoperiș retractabil sunt inteligente, având incorporat motorizare electrică;
– Pot fi acționate extrem de simplu cu ajutorul unei telecomenzi. 
– Sunt impermeabile, astfel apa nu poate pătrunde în interior, deci nu poate afecta motorizarea electrică. 
Unul dintre marile avantaje ale pergolelor retractabile SunLeader este dat de imaginea vizuală creată. Pergolele pot dispune și de sisteme de iluminare, de diverse texturi și mărimi, putând fi foarte ușor de integrat în spațiul exterior gândit de dumneavoastră. Diversitatea materialelor și culorilor ce vă stau la dispoziție, face ca SunLeader să ofere clienților săi nu doar un produs, ci un concept, o experiență.  Noi oferim mai multe variante si ne adaptam in functie de cerintele clientului. Pentru a vizualiza pergolele flat produse de SunLeader, intrati aici.

Ar trebui să luați în calcul și faptul că: 
– Nu restricționează sub nicio formă circulația pe sub ele
– Sunt create să protejeze spații mari, având dimensiuni extinse
– Sunt utilizate în mod special pentru terasele cafenelelor, spațiilor comerciale, vitrinelor magazinelor stradale.

Apelează-ne!