O terasă intimă la Timian Chalet, Miercurea Ciuc

Informații Proiect

Locație turistică în Miercurea Ciuc

Suprafață acoperită

aprox. 50 mp

Locație

Miercurea Ciuc

Anul Proiectului

2023

Tip Pergola

Pergole bioclimatice și sisteme de sticlă

Detalii Proiect

Fiecare locație turistică are farmecul său, iar la Hotel Timian Chalet din Miercurea Ciuc găsim farmecul în aspectul armonios al locației, printre multe altele! La realizarea proiectului de amenajare a terasei, armonia și echilibrul cu natura au fost principalele aspecte de care echipa noastră a ținut cont. Vrei să vezi în ce a constat acest proiect de amenajare terasă? Urmărește informațiile și fotografiile de mai jos și află câteva detalii importante care te pot inspira și pe tine!

Terasa acestei locații a avut nevoie de mai multă proiecție, mai mult confort și mai multă eleganță. Iar echipa Sun Leader a putut oferi toate acestea prin instalarea unor sisteme moderne și fiabile, care vor proteja spațiul exterior pentru o perioadă îndelungată de timp. Iată care au fost soluțiile adoptate în cadrul acestui proiect și câteva detalii informative:

  • Pergola retractabilă bioclimatică cu lamele de aluminiu, ce acoperă o suprafață de aproximativ 50 mp, cu dimensiunile aprox. de 4 x 12 m. Proiectul a constat în amplasarea a două module de pergole bioclimatice alipite, cu acoperiș din lamele de aluminiu retractabile.
  • Închidere cu sticlă glisantă, instalată pe cele 3 laturi cu deschidere spre exterior. Sistemele alese de beneficiar au fost cele cu glisare manuală, tip Sliding.

Pentru fiecare sistem în parte, culorile au fost alese de către beneficiar, iar detaliile tehnice au fost discutate astfel încât soluțiile adoptate să se potrivească nevoilor și dorințelor existente. Spațiul exterior destinat relaxării este acum mai protejat și mai elegant, potrivit pentru utilizare în orice anotimp.

Descopera

Pergole BIOCLIMATICE

Terasa de iarnă ideală există: un acoperiș bioclimatic care-ți permite aerisirea spațiului oricând, și care izolează termic atât de bine încât poți privi confortabil căderea zăpezii, cu o ceașcă de cafea în mână. Cum face asta Pergola Bioclimatică?

All Seasons, ideală pentru orice anotimp!

Ideale pentru închiderea spațiilor exterioare, cu posibilitatea de a le deschide oricând!

Descoperă

ÎNCHIDERI DIN STICLĂ

Atunci când nu depinzi de vremea de afară pentru a putea petrece timp de calitate în aer liber, este momentul în care ți-ai închis terasa cu sticlă glisantă. Libertatea de te adapta condițiilor meteo cu ajutorul pereților de sticlă glisanți este cel mai mare avantaj, alături de următoarele:
Apelează-ne!