O aplicație mobilă pentru terasa ta. TaHoma, inovația Somfy pentru Pergole

      Ce poate fi mai ușor decât să ai acces la orice îți dorești dintr-o aplicație mobilă? Tehnologia de astăzi a avansat atât de mult, încât poți controla orice operațiune de pe propriul dispozitiv, chiar și când vine vorba de casă și terasă! În acest articol descoperi cum se poate folosi o aplicație mobilă pentru terasa ta cu TaHoma, inovația Somfy pentru pergole.

 

      Nu putem contesta puterea tehnologiei, chiar dacă uneori considerăm că ne este mai ușor fără ea. Automatizările ne înconjoară, ”roboții” deja procesează pentru noi, iar obiectele primesc alte atribute atunci când utilizează cele mai noi tehnologii. Dar, nu cumva ne sunt de ajutor?

      Noi credem că, atâta timp cât aplicațiile mobile ne scurtează timpul de manevrare sau înțelegere a unui produs, ne aduc beneficii majore. Astfel, ne rămâne mai mult timp pentru a ne bucura efectiv de produsul respectiv. Acest lucru este valabil și în cazul soluțiilor pentru amenajarea teraselor!

 

Ce înseamnă o aplicație mobilă pentru terasa ta?

      O aplicație mobilă înseamnă rapiditate, acces simplificat la ceea ce ai nevoie, și confort. Iar pentru terasa ta, o aplicație mobilă înseamnă confortul de a închide și deschide spațiul oricând ai nevoie.

      Ca să înțelegi mai exact, aplicația mobilă TaHoma despre care îți povestim se instalează alături de un receptor Somfy. Acestea se conectează la telefonul tău și la sistemele de pe terasă, iar tu poți avea acces instant și de oriunde la ele.

 

aplicatia mobila Somfy pentru pergole pe terasa, pentru sisteme de sticla securizata

 

Ce sisteme poți controla prin aplicație?

      Indiferent dacă acoperi sau închizi terasa, TaHoma îți facilitează accesul la:

  • Pergola retractabilă
  • Sistemele de umbrire de tip Zipscreen
  • Închiderile din sticlă
  • Senzori pentru pergole
  • Sistemul de iluminare

 

      Prin urmare, ai libertatea să retragi acoperișul pergolei, să închizi complet spațiul sau să pornești și să oprești iluminarea și senzorii, direct de pe telefonul tău.

 

Ce beneficii îți aduce aplicația mobilă pentru terase?

      Cu TaHoma pentru pergolele și accesoriile Sun Leader ai numai avantaje, toate plecând de la nevoia de a simplifica controlul asupra terasei. Astfel, nu mai ai bătăi de cap atunci când:

  • Începe să plouă neașteptat, iar tu nu mai ai suficient timp să acționezi sistemele din telecomandă
  • Nu ești acasă, și se anunță schimbări ale vremii
  • Ești în concediu
  • Uiți să închizi sau să deschizi pergola sau sistemele de sticlă atunci când ninge

      Iar aceste beneficii nu sunt valabile doar în cazul teraselor amenajate la casă.

 

      Dacă administrezi o locație de evenimente sau turistică, și te gândești să amenajezi terasa cu un acoperiș retractabil, gândește-te serios la sisteme automatizate. Alături de aplicația mobilă, acestea duc utilizarea terasei la un nou nivel, unde nevoile clienților nu mai sunt afectate de modul cum ești tu organizat.

      De ce să nu-ți faci munca mai ușoară, dacă se poate?

 

 

      Noi îți recomandăm să îți faci planuri de viitor cât mai SMART, și să profiți de avantajele tehnologiei de astăzi. Dacă dependența de telefon nu poate fi înlăturată cu totul, atunci propunem să o folosim cât mai în favoarea noastră.

      Dacă vezi și tu un aliat într-o asemenea aplicație mobilă pentru terasa ta, atunci nu te teme să investești în ea. TaHoma, inovația Somfy pentru pergole și accesorii este simplu de instalat, de utilizat și de adaptat pentru orice sistem folosești.

 

Vezi video cu aplicația mobilă TaHoma pentru Sistemele de umbrire Zipscreen.

Vezi video cu aplicația mobilă TaHoma pentru Sistemele de sticlă securizată

 

Sun Leader, pergole cu acoperis retractabil

Apelează-ne!