Motel Restaurant Nelaura, Cluj

Informatii Proiect

Pergolă independentă Flat Harmony

Suprafață acoperită

182 mp

Locație

Negreni, Cluj

Anul Proiectului

2020

Tip Pergola

Pergola Flat Harmony

Detalii Proiect

La Hotel-Restaurant Nelaura din Negreni, județul Cluj, ne-am oprit și noi de nenumărate ori pe drumul dinspre Cluj spre Oradea. Fie că ne întâlneam cu clienți din zonă, sau finalizam diverse proiecte de montaj, nu treceam pe lângă această locație fără să o observăm. 
Anul acesta, întâlnirile și discuțiile s-au concretizat și aici, iar de puțin timp și terasa acestei locații este acoperită cu o Pergolă retractabilă marca Sun Leader.

Anul acesta, întâlnirile și discuțiile s-au concretizat și aici, iar de puțin timp și terasa acestei locații este acoperită cu o Pergolă retractabilă marca Sun Leader.Pergola instalată pentru a acoperi această terasă este modelul de pergolă Flat Harmony cu structură independentă, iar suprafața acoperită este de aproximativ de 14 x 13 m. Pergola retractabilă a fost instalată cu sistemul de iluminare încadrat în acoperiș, iar în curând se va închide și pe laterale cu sisteme de sticlă glisantă, care să permită utilizarea terasei și în sezonul rece. Dacă vrei să vezi și tu terasa, nu ezita să-i vizitezi în Negreni, județul Cluj, DN1 la km 80 între Oradea și Cluj.

Descopera

Pergole FLAT

Cu un design simplist și componente rezistente așa cum nu vezi la o copertină retractabilă, Pergolele Flat sunt ideale pentru orice terasă la casă sau terasă de cafenea sau restaurant. Iată câteva dintre avantajele pergolei Flat:

Ideală pentru orice design de terasă!

Apelează-ne!