MOBILA – Canapele pentru terasa

Unul dintre elementele de anvergură a oricărei terase bine realizate și amenajate este cu siguranță alegerea cea mai inspirată a mobilierului care să completeze într-un mod artistic, estetic și confortabil întregul spațiu creat și gândit de tine. Verifica acest articol despre mobila pentru terasa.

Pentru că ne-am gândit să-ți ușurăm munca și să realizăm împreună proiectul mult visat, venim în sprijinul tău cu cele mai frumoase și confortabile produse.
Cum ești sigur că faci alegerea potrivită?

În primul rând trebuie să avem o viziune de ansamblu a spațiului pe care dorești să-l amenajezi. Vom discuta despre spațiul fizic pe care îl avem de acoperit, despre formele personalizate pe care le-ai gândit pentru mobilierul tău, despre culorile și stilul pe care vrei să-l dețină întreaga terasă.
Pentru că ne dorim ca proiectul tău să fie unic, personalizat și să te reprezinte în totalitate, în urma acestei discuții vom încerca să stabilim toate detaliile, pentru ca totul să poată fi perfect.

Dacă ești hotărât să alegi o canapea, toate detaliile trebuie din timp puse la punct.Vom alege împreună cu tine modelul de șezut, urmând ca apoi să completăm fix pe gustul tău, cu cea mai inedită bază: fie că îți dorești soclu realizat din panou melaminat ori furniruit, la care să adaugi 4 picioare din lemn masiv, care să ofere întregii canapele un aspect elegant, respectabil.

mobilier pentru terasa sun leader
Poți opta pentru adăugarea în funcție de preferințe și necesități, accesorii precum: bară- suport pentru picioare, jardiniere, sau poți alege ceva prin care canapeaua aleasă va putea crea singură o atmosferă încântătoare- benzi LED.

Alege să fii unic, iar terasa ta să arate uimitor!
Poți alege o tapițerie deosebită dintr-o paletă extinsă de matereiale pentru trafic intens, materialul garantând o rezistență și un aspect plăcut pentru o perioadă de timp de minim 4 ani. Dintre materialele ce vă stau la dispoziție putem enumera: stofă, piele ecologică, piele naturală, etc.

După care, deja conturată schița canapelei ideale, stabilim finisajul pentru baza acesteia, care va trebui să se armonizeze perfect cu restul corpului de mobilier, dar și cu locul special gândit de tine.
Ne face plăcere de fiecare dată să știm că alegi cele mai bune accesorii pentru realizarea și mobilarea terasei tale. Așa că tu nu trebuie să îți faci griji în privința realizării, montării și transportării obiectelor voastre de mobilier. Pentru a te asigura că totul va fi realizat exact cum îți dorești, pe întregul proces al colaborării, vom discuta și cele mai mici detalii, pentru ca rezltatul final să fie cel dorit!

Consultanții noștri vor comunica în permanență cu tine și se vor asigura că produsul finit va încânta nu doar prin design, ci și prin comoditatea oferită!
Realizăm producția și livrăm banchetele
După ce stabilim toate aceste detalii de personalizare, începem producția. La confirmarea comenzii îți comunicăm termenul și detaliile pentru livrare.

Apelează-ne!