Locatiile cu stil atrag si oameni pe masura! Terasa confortabila la Casa Mignon, Oradea

      Vine Primavara, si este momentul perfect pentru a deschide larg terasa si lasa caldura si lumina sa-si lase amprenta asupra locului. Asta fac si administratorii teraselor care au fost inspirati sa opteze pentru o terasa retractabila, inchisa pe timp de iarna dar deschisa pe timp de vara. Astazi va vorbim despre Casa Mignon, restaurant ce dovedeste ca se poate sa le ai pe toate intr-un singur loc, si ca locatiile cu stil atrag si oameni pe masura.

      In Oradea am ajuns de drag, si cu mult drag de frumusetea orasului si a imprejurimilor. Si am ajuns intr-o locatie plina de potential, cu oameni doritori sa transforme restaurantul intr-o atractie promitatoare pentru vizitatori: la Restaurant Casa Mignon din Oradea. Si ca dovada ca efortul a avut rezultatul dorit, restaurantul a avut in ultimile luni oaspeti speciali precum Delia Matache. Locatiile cu stil atrag oameni pe masura, nu-i asa?

Mai mult spatiu de relaxare si mai multa eleganta

      Inainte de marea schimbare din care am fost mai mult decat bucurosi sa facem parte, Casa Mignon isi concentra activitatea asupra locurilor de cazare oferite si restaurantului din interiorul cladirii.

      Pentru a putea utiliza si spatiul destinat terasei de langa cladire, au venit cu un plan de amenajare adaptabil pentru orice anotimp. Si ii felicitam pentru decizia luata in acel moment, decizie inspirata care aduce rezultate vizibile in fiecare moment important pentru restaurant.

      Iar inspiratia lor nu s-a incheiat odata cu proiectul nostru pentru ei, ci se regaseste astazi si in look-ul cald, primitor si modern pe care l-au adus in interiorul terasei.

 

Haideti sa va si exemplificam in ce a constat decizia lor de a-si amenaja terasa!

      Terasa de la Casa Mignon este acum acoperita cu o pergola de tip Flat prinsa de cladirea existenta, si inchisa cu sticla glisanta eleganta. Terasa amenajata astfel are o suprafata nu foarte mare, de aproximativ 40 mp, insa cu foarte multa personalitate.

      Pergola cu acoperis retractabil instalata este realizata dintr-o membrana PVC 100% impermeabila, rezistenta la fisurare, intindere si la vant, si are incorporat in traversele acesteia si un sistem de iluminare cu lumini calde. Pe langa avantajul retragerii acoperisului ori de cate ori clientii isi doresc mai mult soare sau mai multa umbra pe terasa, atmosfera placuta este intretinuta si de luminile calde si elegante.

      Daca nu stiai cum poti sta pe terasa in orice conditii meteo, stii acum. Si este, pe buna dreptate, cea mai potrivita modalitate de relaxare.

 

      Inchiderile cu sticla glisanta protejeaza terasa, mentin caldura inauntru sau o aerisesc la nevoie, si ofera o eleganta fara comparatie.

      De ce sa investesti intr-un sistem fix care iti acopera doar o parte din nevoile pentru terasa, cand poti investi inteligent de la inceput intr-o terasa adaptabila, perfect functionala in orice anotimp? La acest aspect s-au gandit si cei de la Casa Mignon, si bine s-au gandit.

      Sticla glisanta cu actionare manuala este potrivita teraselor cu astfel de dimensiuni. Glisandu-se manual stanga-dreapta, acest tip de sistem cu sticla securizata pentru terase aduce un plus de valoare locatiei si un plus de profit in sezonul rece.

 

Te intrebi daca o astfel de investitie merita eforturile? Gandeste-te ca locatiile cu stil atrag oameni pe masura, iar acei oameni apreciaza si rasplatesc eforturile!

      Daca te gandesti la toate eforturile pe care le depui ca locatia ta sa arate diferit intr-un mod pozitiv, vei obtine si rezultatele dorite. Este important ca orice faci, sa evolezi si sa iti duci afacerea intr-o zona de siguranta, o zona unde toata lumea are de castigat.

      Iar daca pui sub semnul intrebarii o investitie de acest gen pentru terasa ta de acasa, gandeste-te in primul rand ce iti doresti de fapt. Iti doresti sa te simti confortabil pe terasa? Sa asiguri protectia terasei pentru o perioada mai mare de timp, sau doar provizoriu? Si iti doresti o pergola de calitate, sticla de calitate, sau gandul tau este sa scapi cu ceva ieftin?

      Cei de la Casa Mignon din Oradea au ales calitate, rezistenta, eleganta si confort, si te sfatuim si pe tine sa faci la fel.

Apelează-ne!