Investiții pentru casa ta, pentru și după Pandemie

Dacă locuiești la casă, în ultimul an sigur ai apreciat din plin acest avantaj! Libertatea pe care ți-o oferă, aerul curat, faptul că poți sta liniștit în grădină, că poți simți razele soarelui, că te poți plimba desculț în iarbă… sunt de neprețuit pe timp de pandemie și nu numai. Acum când întâlnirile cu prietenii, concediile, ieșirile în oraș ne sunt limitate, nu ne mai rămâne decât să ne bucurăm de ce avem și să ne facem casa, curtea și terasa cât mai primitoare.

Nevoia de lumină naturală este înnăscută pentru ființa umană, este o adevărată oază de sănătate și o soluție la îndemână pentru întărirea imunității. Pentru ca organismul să funcționeze corect și să secrete serotonină, avem nevoie de soare și lumină naturală, iar un somn odihnitor și producerea melatoninei nu ar fi posibile fără toate acestea.

Vremea este uneori capricioasă. Chiar dacă locuiești la casă și ai amenajată o terasă, nu poți sta mult timp acolo din cauza ploii, vântului sau a soarelui arzător.

Noi, la Sun Leader, oferim soluții moderne, cu tehnologie de ultimă generație, pentru amenajarea teraselor rezidențiale funcționale și confortabile indiferent de anotimp.

O terasă amenajată cu pergole retractabile și închideri din sticlă securizată, este o investiție pe care merită să o iei în calcul dacă prețuiești confortul și sănătatea.

Un prim aspect pe care ți-l menționăm, este garanția oferită: 30 de ani! Suntem convinși de calitatea pergolelor retractabile și astfel îți promitem că vei avea terasa și atunci când pandemia va rămâne o amintire îndepărtată.

  

Iată câteva beneficii de care te poți bucura dacă alegi pergolele retractabile și închiderile din sticlă Sun Leader:

O terasă durabilă. Pergolele retractabile marca Sun Leader sunt confecționate din membrane în triplu strat sau lamele de aluminiu, așezate pe structură din aluminiu. Nu uita, oferim 30 de ani garanție pentru ele și mentenanță în acest timp.

Rezistență la ploaie, vânt, umezeală, zăpadă, soare arzător, grindină. Toate pergolele marca Sun Leader sunt rezistente la capriciile vremii și îți asigură confortul necesar. Dacă locuiești într-o zonă în care ninge abundent, îți recomandăm Pergole Bioclimatice, deoarece rezistă până la 200 kg/mp de zăpadă. La toate celelalte condiții meteo, pergolele realizate din membrană triplu stratificată, se descurcă excelent!

Nu vei avea probleme cu apa infiltrată pe terasă sau cu efectul de seră care se formează în cazul acoperișurilor clasice, vara. Pentru confort suplimentar, poți achiziționa sisteme de umbrire tip Zip, care te vor apăra și de țânțari și alte insecte și bineînțeles…de privirile indiscrete din vecini!

– Terasă protejată, uscată și funcțională tot anul. Dacă îți dorești aceste lucruri, optează pentru închiderile din sticlă securizată. Nu te vei simți ca într-o colivie, deoarece acestea sunt realizate din sticlă glisantă, care se poate închide manual sau cu ajutorul aplicației mobile ori a telecomenzii pe care o primești la instalare.

Terasă închisă/deschisă fără efort în câteva secunde. Datorită tehnologiei încorporate în aceste sisteme, să închizi, să deschizi, să acoperi sau să descoperi terasa, este extrem de simplu: cu ajutorul unei telecomenzi sau a aplicației mobile, poți face aceste lucruri simplu și rapid. Acum nu mai trebuie să îți faci griji că ai plecat de acasă și se anunță o furtună: pur și simplu intri în aplicație și dai comanda pentru ca terasa să se închidă. Ingenios, nu-i așa?

– Eleganță, confort și ambianță de vis! Dacă îți dorești să petreci clipe de neuitat și seri lungi în compania prietenilor sau a familiei, poți opta pentru sisteme de sunete și lumini! Lumina este reglabilă, așa că poți obține o atmosferă romantică sau lumină intensă, după cum îți dorești!

Dacă vrei o terasă de poveste, ia legătura cu noi. Te vom ajuta să o realizezi așa cum îți dorești! Poți vizualiza proiectele realizate de echipa noastră, pentru inspirație!

Suntem nerăbdători să colaborăm și să contribuim și la creșterea calității vieții familiei tale!

Apelează-ne!