Investiții care nu trec odată cu Pandemia, pentru afacerea ta

     Pe bună dreptate ne îngrijorăm cu toții și ne întrebăm ce se va întâmpla cu afacerile, cu locurile de muncă instabile. Pandemia a pus în dificultate o mare de oameni, în special pe cei din sectorul privat. Dar, cum nu putem să ne plângem la nesfârșit, va trebui să ne adaptăm – cei care nu am făcut-o deja, și să fim optimiști. Situația se va îmbunătăți, deși nu știm când, numărul vaccinărilor crește, iar lucrurile vor încep să intre pe făgașul lor normal.

     Dacă ai o afacere în industria HoReCa, ce a fost mai dificil a trecut – urmează sezonul cald și oamenii își vor relua încet obiceiurile. Soarele și vremea caldă ne îmbie pe toți să ne servim cafeaua și prânzul la terasă. Și o vom face. Ne este dor tuturor!

     Investiția într-o terasă pe care să o poți folosi tot anul, este foarte importantă, indiferent de situație. O terasă construită de profesioniști, cu materiale de calitate și după un plan bine pus la punct, îți asigură continuitatea și profitul, indiferent de anotimp sau vremea de afară.

Noi, la Sun Leader, sprijinim proprietarii de cafenele, hoteluri, restaurante și săli de evenimente cu soluții adaptate nevoilor, astfel încât fluxul de clienți să fie continuu.

Pergolele retractabile și închiderile cu sticlă, sunt concepute astfel încât să poți avea o terasă complet închisă, complet deschisă sau semideschisă în câteva secunde.

Este posibil datorită pergolelor cu acoperiș retractabil și închiderilor din sticlă pentru terase, motorizate, conectate la telecomandă sau la aplicația mobilă.

 

Iată câteva beneficii de care te poți bucura dacă le alegi pentru terasa ta:

– Ai un avantaj major și un spațiu sigur și legal în comparație cu concurența.

– Ai făcut o investiție care va dăinui mulți ani de aici înainte, chiar și când pandemia va rămâne o amintire îndepărtată.

– Asiguri confortul clienților atunci când este soare arzător, ploaie, vânt sau răcoare. În funcție de modelul de pergolă ales, în special atunci când alegi și închiderile din sticlă securizată, aceste aspecte vor fi foarte apreciate!

– Poți construi o terasă de la zero, în orice zonă, fără a avea o construcție de sprijin. Este posibil acest lucru, dacă alegi pergola Vault pe structură independentă, sau o pergolă bioclimatică cu aceleași caracteristici.

 

 

Câteva caracteristici ale pergolelor retractabile:

Durabilitate. Pergolele retractabile marca Sun Leader sunt confecționate din membrane în triplu strat sau lamele de aluminiu, așezate pe structură din aluminiu extrudat, vopsite în câmp electrostatic. Aceste caracteristici asigură durabilitatea pergolelor mulți ani.

–  Impermeabilitate. Pergolele retractabile sunt impermeabile, rezistă la ploi torențiale, vânt și nu permit formarea efectului de seră.

Tehnologie la cele mai înalte standarde. Pergolele retractabile sunt sisteme inteligente, având încorporată o tehnologie modernă care permite deschiderea sau închiderea lor cu ajutorul telecomenzii sau aplicației mobile.

Garanție extinsă, mentenanță asigurată de către noi. Suntem siguri de calitatea pergolelor, așa că îți oferim garanție 30 de ani în funcție de modelul de pergolă! În plus, dacă ai nevoie de mentenanță în acest timp, ne ocupăm tot noi!

Accesorizare multiplă, eleganță și confort. Efectul vizual pe care în are o terasă acoperită cu pergole retractabile și accesorizată cu sisteme de lumini și sunete, este deosebit! Clienții vor reveni într-o locație care le oferă confort, priveliște minunată și atmosferă plăcută.

 

Cum te ajută închiderile din sticlă securizată?

     În funcție de necesitățile spațiului, poți opta pentru sistemul Panoramă tip Trecere (format din mai multe foi de sticlă, cea fixă fiind poziționată în partea de sus) sau pentru sistemul Panoramă tip Balustradă (în acest caz, foaia fixă este poziționată jos).

     Aceste sisteme te ajută la delimitarea spațiului (fumători-nefumători), la obținerea unei terase semideschise (în acord cu reglementările pe timp de Pandemie), protejează clienții și mobilierul terasei de intemperii, utilizarea terasei pe tot parcursul anului.

 

     Te încurajăm, te sprijinim cu idei și te invităm să vezi proiectele realizate de noi. Te rugăm să ne contactezi pentru oferte, idei și pentru a putea planifica împreună succesul afacerii tale pe termen lung!

 

Apelează-ne!