Inchiderile din Sticla – un accesoriu menit sa-ti imbunatateasca viata

    Sistemele automatizate din sticla securizata au rolul de a proteja, de a oferi confort si totodata timp. Fiind sisteme automatizate ce functioneaza prin telecomanda, nu mai trebuie sa depuneti efort pentru a inchide sau deschide sistemul.

Astfel castigati si timp pe care il puteti folosi in alte scopuri.

Exact de aceste beneficii aveau nevoie cei de la pensiunea Terra din Bistrita. O pensiune de 4 stele, cu restaurant, sala de evenimente pentru maxim 500 de persoane, loc de joaca pentru cei mici si sala de conferinta, clar aveau nevoie de o solutie ce sa fluidizeze activitatile angajatilor. Pentru buna functionare a activitatilor de zi cu zi, au optat pentru un sistem automatizat din sticla pentru inchiderea bucatariei. Asadar, cei din bucatarie nu trebuie sa mai piarda timp cu deschisul si inchisul geamurilor pe unde se imnaneaza mancarea ospatarilor. Printr-o simpla apasare de buton, in cateva secunde bucataria este inchisa sau deschisa, dupa caz.

Pe langa beneficiile mentionate mai sus, se adauga si garantia de 5 ani. Asadar, in cazul in care apar mici incidente, echipa Sun Leader se va deplasa la fata locului pentru rezolvarea acestora. Totul fara cheltuieli suplimentare.

Sistemul montat la pensiunea Terra din Bistrita este un sistem inovator in Romania. Daca majoritatea sistemelor functioneaza fie in lateral ori foile de sticla coboara, acest nou sistem se ridica, facand posibila fie trecerea pe sub el, ori dupa caz, servirea preparatelor.

Va invitam cu drag sa petreceti timp de calitate la pensiunea Terra, in Bistrita, unde va puteti bucura de natura si de privelisti ce-ti taie rasuflarea.

Apelează-ne!