Închideri pentru terase și săli de evenimente, în pandemie

      La începutul pandemiei afacerile au avut de suferit destul de mult: unele s-au închis, altele și-au limitat activitatea. Acum, după redeschidere, s-au stabilit condiții dure pentru a continua. Iar pe lângă acestea, intervin și schimbările meteo. În acest articol îți vorbim despre închideri pentru terase și săli de evenimente, soluții valabile atât în pandemie cât și în sezonul rece care se instalează.

      Perioada aceasta este exemplul perfect al contradicțiilor: restaurantele și terasele sunt deschise și libere spre vizitare, însă temperaturile scad înainte ca oamenii să se bucure cu adevărat de ele.

      Dacă în interior măsurile cer distanțarea meselor și limitarea numărului de persoane la o masă, ai nevoie de spațiu suplimentar pentru a face față cererii. Și pentru a nu-ți scădea vânzările foarte mult. Cum poți face asta? Folosindu-ți și spațiul exterior la potențialul său maxim, pentru ca vizitatorii să poată sta pe o terasă protejată atât de temperaturile reci cât și de riscurile COVID.

 sisteme de sticla Sun Leader. terasa cu pergola retractabila in Brasov

 

Închideri pentru terase și săli de evenimente, în pandemie și sezonul rece

 

      De-a lungul timpului, am înțeles că puțini oameni ies în oraș doar pentru a mânca și a bea ceva. Majoritatea ies în oraș pentru a socializa, a se simți bine, pentru a se relaxa și a admira împrejurimile. Iar cel mai mult le place să aibă o panoramă grozavă asupra orașului, mării, muntelui sau locului în care sunt.

      Iar terasele închise au cel mai mare impact asupra creșterii numărului de clienți, în special cele închise cu sticlă glisantă. Asta, deoarece un spațiu pe care îl poți deschide din nou în sezonul cald fără efort și costuri suplimentare este un spațiu eficient și profitabil. Și elegant.

 

      Noi, împreună cu toată echipa Sun Leader, suntem mereu atenți la ce vor clienții noștri, așa că am introdus pe piață un sistem de sticlă unic în România. Sistemul electric panoramă tip Trecere s-a bucurat de un real succes datorită faptului că se închide și deschide electric în câteva secunde. Oferă o vedere sub formă de panoramă în afara terasei, permite trecerea pe sub panouri (dinspre interior înspre terasă sau invers), deoarece unul din panourile de sticlă este fix, iar celelalte culisante.

 

      Alte sisteme de închidere terase care ți s-ar putea potrivi:

–  Sistemul electric panoramă tip Balustradă – similar cu sistemul tip Trecere, diferența constând în faptul că panoul fix este cel din partea de jos, cele culisante coborând și pozitionându-se asemeni unei balustrade elegante.

sisteme de sticla Sun Leader

–  Sistemul manual tip Sliding – realizat din foi de sticlă verticale ce culisează stânga-dreapta, ideale pentru terase mai mici unde nu este neapărat necesară închiderea electrică.

sisteme de sticla Sun Leader

–  Sistemul fix folosit pe laturi care nu au nevoie să fie deschise și care completează cu succes celelalte tipuri de sisteme de închidere.

 

      Toate sistemele realizate din sticlă pe care le găsești la noi sunt securizate, potrivite pentru spații exterioare și nu produc efect de seră.

      Iar pentru ca totul să fie calitativ și atractiv, îți recomandăm acoperirea terasei cu pergole retractabile ce se pot deschide atunci când este nevoie, creând o terasă deschisă și aerisită.

      Tot ce îți mai trebuie apoi sunt niște încălzitoare, un sistem de lumini care să aducă o atmosferă relaxantă și romantică și gata – te poți bucura de aceleași încasări ca și înainte de pandemie, sau de ce nu, și mai bune!

 

      Clienții și colaboratorii noștri au remarcat o creștere considerabilă a numărului de clienți după ce și-au închis terasele cu sticlă. Pentru fiecare dintre ei am făcut un plan bine structurat, adaptat la spațiul și nevoile existente.

      Ne poți scrie și tu pentru a găsi împreună soluțiile care te avantajează, ne vom deplasa pentru a pune în practică ceea ce dorești și a ne asigura că totul funcționează până la cel mai mic detaliu! Cu închideri pentru terase și săli de evenimente, atât în pandemie cât și pentru sezonul rece.

 

Sun Leader – Partenerul tău modern în amenajarea terasei!

 

 

Apelează-ne!