Închideri electrice din sticlă tip ghilotină

Deoarece ne-am propus ca întreaga gamă de produse oferite clienților noștri să acopere realizarea unui proiect complet, venim în ajutorul dumneavoastră cu o noutate în materie de închideri din sticlă.

Sistemul de închidere/ deschidere automatizată din sticlă de tip ghilotină ușurează din start munca depusă de mulți dintre administatorii afacerilor tip HoReCa în privința amenajării dar și aerisirii localului administrat.

Oferind numai produse calitative, dorim ca proiectul realizat de dumneavoastră să beneficieze de un confort mărit cu un aspect profesionist și rafinat.
Datorită acestor indici pe care ne bazăm: confort, calitate, rezistență, aducem spre dumneavoastră un nou produs, menit să ajute la finisarea și stilizarea localului / spațiul dumneavoastră.
Sistemul de închidere/deschidere automatic din sticlă tip ghilotină, oferă un aspect plăcut spațiului amenajat, dispune de un sistem automat ce poate fi acționat prin telecomandă și desigur reușeste să se integreze de minune în orice tip de construcție arhitecturală.

Conceptul inovator și creative oferit de către furnizorul nostru Winlux ce acoperă partea de estetic în domeniul închiderii din sticlă securizată a fost prezent și anul acesta la marele eveniment dedicat specialiștilor în construcții. Noul produs prezentat la standul Sun Leader a reușit să atragă atenția vizitatorilor atât prin aspectul său dar și prin funcționalitatea acestuia și bineînțeles prin silențiozitatea de care se bucură sistemul, la acționare.

Închiderile din sticlă securizată tip ghilotină pot transforma oricând orice balustradă sau terasă într-o vitrină spațioasă, elegantă din sticlă.

Panourile din sticlă se pot ridica sau coborî electronic prin intermediul unei telecomenzi, acest sistem fiind ideal pentru închideea/extinderea unui spațiu comercial sau a unei terase rezidențiale.

Sistemul este alcătuit din două părți de sticlă ce odată acționate prin sistemul electronic/ automat de care dispun se pot ridica sau coborî după dorința utilizatorului.
Dimensiunile disponibile pentru acest sistem de închidere securizată din sticlă sunt stabilite în funcție de dorințele și nevoile dumneavoastră, însă ele dispun și de măsuri standard.
Pentru mai multe amănunte tehnice, detalii privind sistemul de funcționare, dimensiuni puteți oricând contacta unul dintre consilierii Sun Leader, ce vă vor ajuta să găsiți cele mai bune soluții pentru localul dumneavoastră, și vă vor răspunde cu promptitudine tuturor cerințelor și nelămuririlor.
Nu ezitați să ne vizitați pe pagina de pergole: https://www.pergole-retractabile.ro/pergole 
De asemenea, pe puteți contacta la 0770 444 888 sau pe [email protected]

Apelează-ne!