Inchideri din sticla pentru toate anotimpurile

Imagineaza-ti ca-ti poti savura cafeaua intr-un loc protejat de intemperii si de zgomotul urban. In ziua de azi, terasele imbraca diverse forme si stiluri, pentru a se adapta atat estetic, cat si functional cu nevoile fiecaruia.

O modalitate practica si eficienta de a-ti accesoriza o terasa este inchiderea acesteia cu sticla.

De ce sticla si nu alt material?

Sticla este, in primul rand, un material ce permite intrarea razelor naturale in spatiul terasei, ceea ce contribuie la crearea unei atmosfere de vis. Cu o astfel de inchidere din sticla, terasa ta poate reprezenta un punct de atractie pentru clienti chiar si in cazul in care temperatura exterioara nu este propice.
In al doilea rand, sticla ofera protectie fonica si astfel, te poti bucura de oaza ta de liniste in mijlocul agitatiei urbane. In cazul in care terasa este amplasata intr-un cadru natural, panourile din sticla pot fi glisate pentru ca tu sa te conectezi cu sunetul naturii. Pe langa protectia fonica, sticla confera si protectie termica, izoland terasa si ajutand la o mai buna mentinere a caldurii din interior. Va fi o placere sa privesti picaturile de ploaie izbindu-se se panouri in zilele ploioase de toamna, in timp ce tu te afli la adapost, savurand bautura preferata. Te vei putea delecta si cu albul imaculat al zapezii din zilele friguroase, fara ca temperatura sa te deranjeze in vreun fel.
In functie de necesitati, poti alege intre un sistem automat si unul manual. Panoul de sticla fix poate fi montat in 3 moduri:

  • Panoul fix poate fi montat la nivelul pardoselii si poate servi si ca balustrada, iar panourile de sticla mobile pot fi actionate, de jos in sus;
  • Panoul fix poate fi montat la nivelul plafonului si nu obstructioneaza trecerea;
  • Sistemul tip sliding poate fi montat de-a lungul terasei. Panourile mobile trebuie glisate manual, usor ca un evantai.

Inchiderea unei terase este un proiect ambitios, ce poate schimba total aspectul constructiei. Daca ai in minte un astfel de plan, Sun Leader iti pune la dispozitie consultanta, montaj si transport pentru ca tu sa iti vezi visul indeplinit. Ne bazam pe tehnologia de ultima generatie Winlux si asiguram materiale de cea mai buna calitate. Pentru rama, poti alege culoarea ce se potriveste cel mai bine cu stilul terasei. Eleganta si simplitatea sticlei vor atrage cu siguranta clientii ce vor vrea sa se relaxeze intr-un cadru intim.

Apelează-ne!