In centrul atentiei, cu Hotel Centrum Galati

      Nimic nu poate sta in calea ta spre dezvoltare, atunci cand iti doresti cu ardoare sa cresti. Iti gasesti resursele necesare, motivatia si experienta pe care o strangi de pe drum, si te transformi in ceva sau cineva mai bun. Afla si tu in randurile urmatoare cum poate sa se reinventeze o locatie turistica plina de potential. Schimba si tu putin perspectiva si plaseaz-o in centrul atentiei, cu Hotel Centrum Galati si Sun Leader.

 

Ce trebuie sa stii despre Hotel Centrum Galati?

      Hotel Centrum Galati este unul dintre principalele puncte de interes ale orasului pentru turistii care vor sa se cazeze in Galati, o locatie cu multa personalitate si experienta in spate. Ofera numeroase variante de cazare, servicii auxilizre si activitati pentru petrecerea timpului liber in cadrul locatiei.

 

Hotel Centrum Galati. proiect Sun Leader

 

      Experienta si seriozitatea de care dau dovada cei de acolo ii plaseaza in fata si ca centru de afaceri de succes. Daca firma ta a participat deja la conferinte sau lansari de produse/servicii la Centrul de Afaceri Dunarea, inseamna ca stii deja asta. Daca nu, niciodata nu este prea tarziu sa afli.

      Iar la capitolul evenimente, va recomandam sa intrati in contact direct cu ei pentru a afla exact ce fel de evenimente se pot sustine in cadrul hotelului. Tot ce va putem spune noi este ca echipa de la Hotel Centrum este intotdeauna preocupata de evolutie, atat pe partea de design si arhitectura cat si pe partea de organizare a evenimentelor si activitatilor.

      Prin urmare, au adoptat si ei schimbarea, si despre acest lucru va vom povesti si noi cate ceva.

 

Cum arata schimbarea la Hotel Centrum Galati?

      Ca dovada ca nu doar cei mici au spatiu si energie sa creasca, si cei mari pot sa avanseze oricand, in orice etapa a evolutiei lor s-ar afla. Pentru noi, partenerii nostri din Galati sunt „cei mari”, cei care au dat dovada de dorinta necesara pentru a isi imbunatati activitatea.

      In fapt, reorganizarea este mai ampla.

      Din Aprilie 2020, Hotel Centrum Galati se va afla sub aripa administrativa a grupului Accor, purtand noua denumire de Hotel Mercure Galati Centrum. Aceasta reorganizare le ofera posibilitatea de a-si extinde activitatea, ceea ce nu inseamna decat mai multa flexibilitate si mai mult succes.

      Odata cu aceasta regandire a sistemului de lucru, echipa a decis si extinderea fizica a hotelului prin amenajarea terasei existente.

 

Terasa de la Hotel Centrum Galati, in centrul atentiei

      Sustinerea de evenimente este o activitate foarte importanta pentru orice locatie din domeniul HoReCa. Fie ca organizarea evenimentelor este sau nu obiectul principal de activitate, un hotel, restaurant sau chiar si o pensiune ar trebui sa aloce timp si resurse si in aceasta directie.

      Asadar, de anul acesta, Hotel Centrum Galati este putin mai luminos, mai elegant si confortabil si pe terasa, atat la propriu cat si la figurat.

      Dorinta de a sustine evenimente pe terasa in orice moment al anului a motivat echipa de la Hotel Centrum sa caute solutii de acoperire si inchidere a teraselor elegante, rezistente si functionale.

      Terasa este acum acoperita cu o pergola cu acoperis retractabil Vault si inchisa cu sticla glisanta pentru terase, si poate fi utilizata in orice sezon.

 

 

      Pergola retractabila cu structura independenta a permis amplasarea acesteia independent de cladirea hotelului. Ceea ce este specific acestui model este retractarea acoperisului pe o parte a pergolei, astfel deschizandu-se toata terasa la nevoie. Mai mult decat atat, pergola este automatizata, controlata prin telecomanda, si are un sistem de iluminare cald si elegant.

      Inchiderile din sticla de tip Sliding instalate pentru acest proiect inchid terasa atunci cand este frig afara, si permit deschiderea ei pe timp de vara. Realizate din sticla securizata speciala pentru terase, aceste sisteme sunt actionate manual.

 

 

      Prin urmare, data urmatoare cand te vei afla in Galati si vei avea nevoie de serviciile lor, te vor astepta cu ceva in plus pe terasa. Iar daca vrei sa organizezi un eveniment la ei, ti-i recomandam cu mare drag!

 

      Daca vrei sa afli si mai multe detalii despre schimbarea facuta pe terasa lor, viziteaza pagina dedicata acestui proiect la Hotel Centrum.

      Noi ii sustinem in planurile lor de viitor, si ti-i oferim ca exemplu de „Asa da!”. Bunele practici se invata de la cei mai buni, iar noi putem garanta pentru ei.

Si ne incredem si in tine!

Sun Leader

 

 

 

Apelează-ne!