Acoperiș retractabil bioclimatic, Păulești

Informatii Proiect

Pergolă în consolă la Hotel Primavera

Suprafață acoperită

30 mp

Locație

Caracal

Anul Proiectului

2019

Tip Pergola

Pergola Flat City

Detalii Proiect

Localurile de dimensiuni modeste, retrase și intime ne oferă tuturor o stare de bine și confort pe care nu o găsim oriunde. Cei de la Hotel Primavera știu deja asta, și au acordat o atenție deosebită confortului pe care îl simt vizitatorii lor. 

La Hotel Primavera din Caracal găsiți astăzi un spațiu special amenajat pentru imortalizarea momentelor speciale și încă ceva pentru și mai mult exclusivism: o pergolă cu acoperiș retractabil.

Pe lângă utilitatea acesteia de a umbri terasa, pergola retractabilă aduce și mai multă eleganță spațiului decorativ amenajat. Datorită decorului creat și acoperirii cu o pergolă sigură, rezistentă și calitativă, terasa este acum martorul celor mai frumoase fotografii din timpul evenimentelor.
Pentru acoperirea acestei terase a fost ales modelul de pergola Flat City. Decorul ales cu atenție a fost protejat prin prinderea pergolei cu tiranții de susținere de o structură instalată în spatele peretelui existent. Faptul că s-a dorit doar umbrirea terasei nu și închiderea ei pentru sezonul rece, și că dimensiunile terasei nu sunt foarte mari (aproximativ 4 x 7,5 m) a dus la alegerea acestei pergole în consola.

Descopera

Pergole FLAT

Cu un design simplist și componente rezistente așa cum nu vezi la o copertină retractabilă, Pergolele Flat sunt ideale pentru orice terasă la casă sau terasă de cafenea sau restaurant. Iată câteva dintre avantajele pergolei Flat:

Ideală pentru orice design de terasă!

Apelează-ne!