Hotel Balada, Suceava

Informatii Proiect

Hotel Balada, Suceava

Suprafață acoperită

17.2 mp

Locație

Păulești

Anul Proiectului

Anul proiectului

Tip Pergola

Bioclimatica

Detalii Proiect


O terasă este populară atunci când este exploatată la maximum. Deoarece știu asta și ei, cei de la Hotel Balada au decis să continue povestea unei locații excelente cu un capitol nou: pergolă retractabilă care să acopere terasa.

La Hotel Balada am ajuns cu o mare dorință: de a instala cea mai mare pergolă cu acoperiș retractabil din județul Suceava. Și am reușit, proiectul început la locația cu restaurant din Suceava incluzând 2 pergole cu acoperiș retractabil cu dimensiunile totale de 9 x 20 m.
Pergolele instalate la Hotel Balada în Suceava au structură independentă, ceea ce înseamnă că nu a fost nevoie de prindere de un perete de sprijin, reușind astfel să acopere o suprafață destul de mare. Mai multe detalii despre acest tip de pergole găsiți pe pagina de PERGOLE VAULT.

Pergola cu acoperis retractabil Sun Leader. Pergola Vault la hotel

Urmareste video

Pentru pergolele cu suprafețe mari este nevoie de o durată mai mare de timp pentru montaj, de o atenție extraordinară la detalii și o echipă devotată cu experiență.
În Suceava, montajul pergolei cu acoperiș retractabil a durat 4 zile, iar rezultatul este unul pe măsura efortului depus. 

Modelul ales a fost accesorizat cu un sistem de iluminare LED cu lumini calde, care amplifică atmosfera plăcută de pe terasă și o face foarte ușor de utilizat în orice parte a zilei.

Hotel Balada are acum o terasă ALL SEASONS care poate fi folosită atât pentru umbrirea terasei cât și ca protecție împotriva ploii și zăpezii datorită închiderilor de sticlă aplicate ulterior.

Dacă ai de gând să-i vizitezi, îi poți găsi pe Strada Mitropoliei nr. 5 în Suceava și poți suna oricând la numărul lor de telefon +40.330.100.026 pentru a le verifica disponibilitatea, sau să îi contactezi pe adresa de email [email protected]

Descopera

Pergole VAULT

Vrei să susții evenimente în aer liber, cu flexibilitatea de a acoperi terasa imediat ce vremea se înrăutățește? Alături de Pergolele Vault ai libertatea de a continua organizarea evenimentelor pe tot parcursul anului, într-un cadru sigur și plăcut. Printre avantajele pergolei Vault se numără:

Ideală pentru spații de evenimente, piscine și terase independente!

Apelează-ne!