Hanu’ Berarilor și terasă nouă pentru voie bună

Informații Proiect

Amenajare terasă la Casa Elena Lupescu

Suprafață acoperită

59 mp

Locație

București

Anul Proiectului

2021

Tip Pergola

Pergole bioclimatice și sisteme de sticlă

Detalii Proiect

Sunt câteva restaurante în București unde, oricât de mult ai mânca, nu te saturi nicicum de gustul autentic și bun al preparatelor. Iar atunci când mâncarea este însoțită și de licori magice la fel de gustoase, de atmosferă plăcută și gazde primitoare, timpul petrecut în oraș devine mai valoros. Unele locații pun foarte mare accent și pe prezența terasei în viața clienților lor, așa cum fac și cei de la Hanu’ Berarilor. Clădirile încărcate cu istorie, apropierea de natură și echilibrul dintre vechi și nou, tradițional și modern, fac ca berăriile sub această denumire să fie cele mai populare și căutate din București.

La Casa Elena Lupescu, terasa Hanu’ Berarilor a devenit și pentru echipa noastră un loc de referință, având plăcerea de a-i sprijini în acoperirea și închiderea spațiului cu sisteme moderne, adaptate locației lor. Sistemele folosite au fost:

  1. Pergole retractabile bioclimatice, ce acoperă o suprafață de aproximativ 59 mp (dimensiunile aproximative de 6 x 9,8 m). Aceste pergole au acoperișul din lamele de aluminiu retractabile. O particularitate interesantă a acestui proiect este faptul că pe terasă a fost instalat și un acoperiș fix în formă triunghiulară, cu lamele de aluminiu, datorită formei neregulate a terasei
  2. Sisteme de închidere cu sticlă glisantă, atât manuale cât și electrice

Terasa este primitoare și te așteaptă și pe tine să o vizitezi!

Descopera

Pergole BIOCLIMATICE

Terasa de iarnă ideală există: un acoperiș bioclimatic care-ți permite aerisirea spațiului oricând, și care izolează termic atât de bine încât poți privi confortabil căderea zăpezii, cu o ceașcă de cafea în mână. Cum face asta Pergola Bioclimatică?

All Seasons, ideală pentru orice anotimp!

Ideale pentru închiderea spațiilor exterioare, cu posibilitatea de a le deschide oricând!

Descoperă

ÎNCHIDERI DIN STICLĂ

Atunci când nu depinzi de vremea de afară pentru a putea petrece timp de calitate în aer liber, este momentul în care ți-ai închis terasa cu sticlă glisantă. Libertatea de te adapta condițiilor meteo cu ajutorul pereților de sticlă glisanți este cel mai mare avantaj, alături de următoarele:
Apelează-ne!