Fumatul pe terase, încă de actualitate!

      Interzicerea fumatului în spațiile publice a constrâns mulți dintre proprietarii pub-urilor, cafenelelor dar și restaurantelor să găsească rapid o soluție pentru a mulțumi toți clienții. Astfel, s-a creat necesitatea amenajării unui spațiu dedicat fumătorilor, conceput într-un stil aparte, îmbinând confortul cu esteticul.

    Desigur, a primat imperios satisfacerea invariabilă a tuturor celor care le calcă pragul. Echipa Sun Leader știe că cea mai potrivită și calitativă soluție o reprezintă pergola retractabilă. Aceasta permite realizarea unui spațiu separat dedicat fumătorilor, cu o funcționalitate pe întreg parcursul anului.

      Unul dintre numeroasele avantaje ale pergolei retractabile SunLeader este acela că poate fi instalată oriunde, indiferent dacă intenționezi să mărești sau pur și simplu să prelungești spațiul deja creat.  Chiar dacă alegi să instalăm structura independent sau atașată de o clădire, beneficiile aduse te vor încânta cu siguranță!

      Pergolele cu acoperiș retractabil pentru terase sunt potrivite atât în sezonul cald, datorită faptului că oferă protecție împotriva razelor UV, dar sunt alegerea perfectă și în sezoanele reci. Faptul că acestea sunt impermeabile, rezistente și au posibilitatea de a fi închise cu sticlă securizată reprezintă un atuu inimaginabil. Prin urmare, investind în calitate, ai siguranța că afacerea va funcționa și va prospera pe întreg parcursul anului.

      În cadrul ofertei noastre ai posibilitatea de a găsi exact modelul dorit! Prin diversitatea produselor oferite clienților noștri în zona materialelor pentru amenajarea spațiilor exterioare, cu siguranță produsul mult dorit face parte deja din gama noastră.

      Diversitatea modelelor de pergolă cu acoperiș retractabil, alegerea culorii și texturii în funcție de proiectul tău dar și accesoriile inovatoare oferite, fac ca Sun Leader să fie în topul preferințelor dedicate amenajării spațiilor exterioare. În concluzie, cu ajutorul acestei construcții arhitecturale poți extinde spațiul deja existent mulțumind atât fumătorii cât și nefumătorii.

Scapă de fumul de țigară cu ajutorul unei pergole!

      Pergola cu acoperiș retractabil nu reprezintă doar o soluție inedită din punct de vedere arhitectural, ci aduce cu ea și un beneficiu material. Folosind o pergolă cu acoperiș retractabil vei putea scăpa de grija sistemelor de ventilație deoarece la doar o apăsare de buton poți controla cantitatea de aer care să intre în interiorul terasei. Procesul de aerisire se va realiza mult mai rapid și economic, datorită acoperișului care poate fi retractat prin telecomandă. În această manieră fumul se va ridica rapid, la doar o atingere a butonului aflat pe telecomandă.

       În ceea ce privește rezistența materialului din care este conceput acoperișul pergolelor, trebuie știut faptul că acesta este ignifugat și intens testat să reziste în situații extreme. Astfel, fiind rezistent împotriva incendiilor, se va putea elimina din start riscul unei catastrofe, iar clienții vor fi în siguranță.  Pergola cu acoperiș retractabil este prevăzută cu un sistem pluvial inteligent de scurgere a apei, integrat în stâlpii de susținere.

       În aceste condiții apa este condusă spre sol, iar acoperișul eliberat de presiunea acumulărilor de lichid. În privința dimensiunilor, texturilor, culorilor sau accesoriilor ce pot completa întreaga structură arhitecturală, unul dintre specialiștii noștri te va ajuta să alegi produsul cel mai potrivit proiectului tău!

Optează pentru soluția ideală dedicată fumătorilor: Alege pergola cu acoperiș retractabil!

       Fie că ne place sau nu să recunoaștem, majoritatea dintre noi ne-am confruntat cu mirosul pregnant al fumului de țigară regăsit în spațiile publice. Statistic vorbind peste 45% dintre români se încadrează în categoria ’’fumător’’, ceea ce înseamnă că fiecare bar, pub sau restaurant trebuie să mulțumească ambele categorii de clienți – fumători și nefumători laolaltă. Cu ajutorul pergolei retractabile, problema își găsește ușor rezolvare. Oferă posibilitatea extinderii spațiului inițial, este ușor de amplasat/ montat/ demontat, oferind atât siguranță cât și confort.

      Pentru mai multe detalii, specialiștii SunLeader îți stau la dispoziție!

Apelează-ne!