Fratelli ristorante, iași

Informatii Proiect

Terasă HoReCa acoperită și închisă cu sticlă, în Centrul Iașiului

Suprafață acoperită

121 mp

Locație

Iași

Anul Proiectului

2022

Sisteme folosite

Pergola Bioclimatică, sticlă

Detalii Proiect

Locațiile Fratelli sunt foarte cunoscute în România, iar cele mai bune petreceri și seri de neuitat acolo au loc! Deoarece și nouă ne-au plăcut locațiile lor, ne-am oprit la locația din Iași și am oferit suport în reamenajarea terasei. În rândurile de mai jos îți oferim și ție câteva detalii de la acest proiect atractiv, la Fratelli Ristorante situat chiar în centrul vechi al Iașiului! 

Terasa Fratelli Ristorante din Iași, cu pergole retractabile bioclimatice Sun Leader.

Urmareste video

Locațiile Fratelli aduc exclusivism, relaxare și socializare dincolo de orice barieră, în atmosfera oferită de concepte moderne, bine puse la punct. Echipa Sun Leader a sprijinit și ea implementarea acestor concepte moderne pe terasa locației din Iași, unde aspectul și funcționalitatea spațiului exterior au dobândit trăsături noi. 

Terasa Fratelli Ristorante a fost acoperită de echipa noastră cu sisteme de Pergole retractabile cu lamele de aluminiu, iar dimensiunile aproximative ale pergolei au fost de 4,5 x 6,7 m – instalată în 4 module alipite. Pergolele au fost accesorizate cu sistem de iluminare LED.

Adițional, terasa a fost închisă cu sisteme de sticlă manuale, pentru a putea fi utilizată în orice anotimp. Astfel, terasa s-a transformat nu doar într-un spațiu de socializare și relaxare, ci și într-un spațiu de evenimente și relaxare în aer liber! 

tur virtual al terasei

Pe terasa Fratelli Ristorante Iași simte-te ca pe terasa ta! Interacționează cu capturile de mai jos, și poți începe planurile și pentru spațiul tău exterior!

Sună-ne!

0773 333 999

Solicită o ofertă!

[email protected]

Descoperă

Închideri din sticlă

Atunci când nu depinzi de vremea de afară pentru a putea petrece timp de calitate în aer liber, este momentul în care ți-ai închis terasa cu sticlă glisantă. Libertatea de te adapta condițiilor meteo cu ajutorul pereților de sticlă glisanți este cel mai mare avantaj, alături de următoarele:

Ideale pentru închiderea spațiilor exterioare, cu posibilitatea de a le deschide oricând!

Descopera

Pergole BIOCLIMATICE

Terasa de iarnă ideală există: un acoperiș bioclimatic care-ți permite aerisirea spațiului oricând, și care izolează termic atât de bine încât poți privi confortabil căderea zăpezii, cu o ceașcă de cafea în mână. Cum face asta Pergola Bioclimatică?

All Seasons, ideală pentru orice anotimp!

Apelează-ne!