Domeniile Jidvei, Alba

Informatii Proiect

Terasă complet amenajată la Cetatea de Baltă- Domeniile Jidvei, Alba

Suprafață acoperită

180 mp

Locație

Alba

Anul Proiectului

2018

Sisteme folosite

Pergola Vault, Închideri din sticlă, Zipscreen

Detalii Proiect

Așezat într-un cadru pitoresc, pe un tărâm încărcat de istorie și de vin, Castelul Bethlen – Haller de lângă Cetatea de Baltă veghează domeniile foștilor domnitori ai Transilvaniei. Fiind amplasat lângă domeniile Jidvei, pe o colină, castelul oferă o priveliște nemaipomenită. Străjer încă din vremuri apuse de demult, cetatea este plină de istorie, găzduindu-l pentru o perioadă și pe marele domnitor Ștefan cel Mare.

Toamna-vin-bun-terasa-potrivita-si-masini-de-lux-la-Castelul-Bethlen-Haller

Urmareste video

Acum, pragul îi este trecut de către cei mai înfocați degustători de vinuri. De la somelieri până la degustători amatori, cu toții au rămas plăcut impresionați de savoarea vinului de Jidvei.

Tururile organizate la cetate pentru vizitatori oferă de toate. Iar în urma unei colaborări de succes cu echipa Sun Leader, s-a realizat o terasă ce oferă zile și seri de vis în aer liber. Ingredientele cheie ale acestei colaborări sunt priveliștea deosebită și terasa complet amenajată. Amplasată lângă cetate, terasa oferă o priveliște nemaipomenită, de care vă puteți bucura în orice anotimp.

Cu ajutorul pergolei cu acoperiș retractabil, petrecerile sub clar de lună nu mai sunt doar visul unei nopți de vară. Întreg sistemul fiind foarte rezistent la vânt puternic, ploi abundente, grindină și ninsoare și accesorizat cu închideri din sticlă, se poate transforma ușor și rapid dintr-o terasă în aer liber, într-un spațiu ce poate găzdui orice fel de petrecere.

Așadar, anul acesta nu este prea târziu să vă îmbătați cu mirosul aromat al strugurilor și să vă stăviliți setea cu un vin aparte. Vizitați cramele Jidvei și Cetatea de Baltă, unde domnițele și cavalerii vă vor introduce într-o lume de basm presărată cu tradiții, cuceriri și dansuri pe ritmuri stabilite de Bacchus.

Închideri cu sticlă securizată

Amenajarea terasei de la Domeniile Jidvei a implicat și montarea unor sisteme automatizate de sticlș securizată. Aceste sisteme automatizate tip Panorama permit deschiderea și închiderea terasei la nevoie și creează spațiul perfect pentru evenimente de succes pe toată perioada anului.

Sistem de umbrire Zipscreen

Pentru umbrire suplimentară în lateral au fost instalate sisteme de umbrire tip Zip. Acestea sunt acționate prin telecomandă, prin același tip de sistem de control prin care sunt controlate și închiderile din sticlă.

Descopera

Pergole VAULT

Vrei să susții evenimente în aer liber, cu flexibilitatea de a acoperi terasa imediat ce vremea se înrăutățește? Alături de Pergolele Vault ai libertatea de a continua organizarea evenimentelor pe tot parcursul anului, într-un cadru sigur și plăcut. Printre avantajele pergolei Vault se numără:

Ideală pentru spații de evenimente, piscine și terase independente!

Apelează-ne!