Despre târgul Construct Expo Martie 2018

Construct EXPO unul dintre cele mai mari evenimente din domeniul construcțiilor a reunit nenumărate firme de top din întreaga țară și a demonstrat încă odată că imaginația, creativitatea, confortul și bunul gust primează în rândul alegerilor atunci când este vorba de materializarea unui proiect îndrăzneț! Anul acesta Sun Leader a făcut parte din evenimentul de mare amploare aducând în fața potențialilor clienți o gamă diversificată de produse profesionale din domeniul amenajării exterioare.

Produsele de înaltă calitate și de o utilitate mărită au fost atent studiate și testate de către creatorii locurilor în care se vor naște amintiri și momente inedite.

Principalele produse care au captat atenția au fost, desigur, pergolele retractabile a căror prezență este indispensabilă din componența oricărei terase.

Prin funcționalitatea și design-ul lor prietenos au reușit să întoarcă sute de priviri, au stârnit curiozitatea vizitatorilor și au demonstrat calitățile unui produs premium dar și economic. Materialele din care sunt făcute pergolele fiind de cea mai înaltă calitate, asigură rezistența în timp dar și împotriva intemperiilor. De altfel, și sistemul de scurgere incorporat care protejează terasa de apele pluviale. Ploaia scurgându-se prin jgheab în canalele laterale ale stâlpilor, direct în pământ.

Pergostyle- oferă de fiecare dată, siguranță, stil, rezistență, eleganță dar și confort.

Din randul vedetelor au făcut parte și închiderile automate din sticlă, care au făcut deliciul expoziției. Prin sistemul nou expus „tip ghilotină” beneficiile, design-ul și viziunile creative în care acest produs poate fi folosit, s-a certificat în mod indirect contribuția majoră pe care o deține în completarea terasei mult visate.

Winlux – furnizorul nostru numărul 1 garantează și pentru acest tip de sistem de închidere/deschidere a terasei, ca și pentru toate produsele brandului, calitatea supremă a unui produs bine gândit. Pe lângă beneficiile privind securitatea, dar și protejarea terasei, aspectul vizual armonizează întregul ansamblu creat de fiecare iubitor al esteticului.

Detaliile fac întotdeauna diferența între un loc bine aranjat, confortabil, elegant, dar și modern.

Tocmai datorită acestor mici detalii, vei reuși de fiecare dată să impresionezi cu fiecare ocazie oaspeții terasei tale.

Pentru că știm și am remarcat importanța oferită de către vizitatori produselor de calitate, Sun Leader a adus spre privirile cunoscătorilor și decking, mobilă exterioară, produse care contribuie sistematic la completarea tareasei, oferă un aspect inedit, impunător, sigur dar și prietenos. Materialele din care sunt alcătuite garantează confort, stârnesc repede curiozitatea, îndeamnă la relaxare și provoacă pe cei mai curajoși să-și dea frâu liber creativității.

Cu o varietate de materiale, culori, texturi și forme, mobilierul de exterior a reușit să oprească chiar și pentru testare, informații ori sugestii și pe cei mai sceptici dintre vizitatori.

Decking-ul, ca element al rezisteței, atât la propriu cât și în sens figurat, a fost atent analizat de către cunoscători și meșterii pricepuți. Materialul din WPC compozit și frasinul termotratat au trecut orice teste făcute de aceștia. Ei știu cel mai bine că, pentru succesul și trăinicia unui loc de suflet, baza o constituie un decking de calitate, prietenos cu mediul dar și ușor de remarcat și admirat.

Fiind o expoziție bine-cunoscută atât pe plan intern, național, cât și pe plan extern, ne-am bucurat de prezența unor companii de talie internațională care au rezonat foarte bine cu produsele expuse, au apreciat creativitatea și unicitatea modalității de prezentare și au lăudat viziunea modernă abordată.

Succesul acestui eveniment s-a datorat atât furnizorilor internaționali pe care ne bazăm de fiecare dată când contribuim la construirea unui proiect arhitectural măreț, dar și echipei care a oferit necesarul de informații tuturor celor care la propriu ne-au călcat pragul standului în care ne-am prezentat, însă cel mai important ai fost tu! Tu cel care ai vrut dintotdeauna să îți construiești un loc în care bucuria, zâmbetele, confortul, eleganța, bunul gust, dar și siguranța se întâlnesc, se împrietenesc și dau naștere unor amintiri de neprețuit!

Dacă doriți mai multe informații despre produsele noastre, ne puteți găsi la numărul de telefon 0770 444 888 sau pe [email protected], ori dacă doriți să ne faceți o vizită, vă așteptăm cu drag în Brașov, str. Institutului nr. 10.

Apelează-ne!