De ce tip de pergola ai nevoie?

Ai deja in minte locul in care vrei sa-ti amenajezi viitoarea pergola sau inca te gandesti la asta? Daca stii care va fi intrebuintarea pergolei, Sun Leader se ocupa de restul. Ai la dispozitie 3 tipuri de pergole retractabile, disponibile in mai multe culori si dimensiuni:

Pergola de tip Flat este in special folosita pentru a proteja terasele exterioare si poate fi comandata in una din cele 3 dimensiuni:

  • 60x125mm;
  • 80x135mm;
  • 115x150mm;

Grinzile acestei pergole sunt drepte, iar modelul suporta o deschidere de pana la 7-9 metri si, la cerere, poate fi inchisa cu sticla. In plus, pergola Flat poate deveni mai mult decat un adapost cu ajutorul incalzitoarelor infrarosii sau sprinkler-elor pentru pulverizarea apei. O astfel de pergola retractabila poate sa-ti transforme cafeneaua intr-o afacere foarte profitabila. Avantajul pergolei Flat sta si in usurinta in utilizare, putand fi atat atasata unei cladiri, cat si independenta.
Pergola Spline are capriorii curbati, este foarte rezistenta si este recomandata in special in zonele montane, unde greutatea zapezii poate influenta rezistenta materialelor. Latimea unei astfel de pergole retractabile poate ajunge chiar si la 13 m. Acest tip de pergola retractabila este recomandata pentru a oferi mai multa eleganta si grandoare amenajarilor. Paleta de culori pentru toate pergolele este una vasta, putandu-se alege culori calde, opace sau transparente. In plus, materialul din care este confectionata membrana este rezistent la apa, iar stratul de carbon impiedica formarea efectului de sera.
Pergolele Vault au forma de semiluna, design atractiv si structura independenta. O astfel de pergola retractabila poate fi deschisa pana la 11 m. si poate avea o latime de 13 m. Pergola retractabila Vault functioneaza ideal ca locatie pentru diverse evenimente precum nunti, botezuri, petreceri in aer liber. Membrana pergolei se strange lateral, fiind protejata de o placuta metalica.

Pergole in pas cu tehnologia

Toate pergolele sunt actionate automat, cu ajutorul unei telecomenzi si pot fi accesorizate cu decking, inchidere din sticla, jaluzele de umbrire sau sistem de iluminare. Si, pentru ca avem incredere in produsele noastre, iti oferim garantie pe viata. Proiectele ambitioase pe care le-am realizat ne-au facut sa punem calitatea si increderea pe primul plan. Cu doar cateva indicatii, am construit mai mult decat pergola in sine si vrem sa construim in continuare la cele mai inalte standarde.

Apelează-ne!