De ce sa-ti achizitionezi un sistem de umbrire zip?

Uneori, caldura excesiva a soarelui sau nevoia de umbra este iminenta. Daca te gandesti la o solutie pentru aceste probleme, sa stii ca specialistii de la Sun Leader au gasit-o deja. Sistemul de umbrire Zip este un produs inovativ, care poate fi utilizat in multe situatii si are cateva avantaje evidente fata de produsele asemanatoare existente pe piata la ora actuala. 

Acest sistem poate fi montat in exteriorul ferestrelor sau chiar pe de-a lungul pergolelor si foisoarelor. Sistemul previne supraincalzirea camerelor cu ferestre luminoase mari si poate regla intensitatea luminii. Si totusi, ce alte avantaje are acest sistem?

Economisesti energie

Sistemul Zip se monteaza in exteriorul ferestrelor, asigurand o izolare suplimentara. De asemenea, acest sistem mentine o temperatura constanta in interiorul incaperii, pentru a nu fi nevoie de folosirea aerului conditionat in zilele calduroase de vara.

Aplicatii multiple

Sistemul de umbrire are numeroase utilizari, fiind folosit cu succes in controlul luminii, controlul caldurii, protectie impotriva insectelor, divizor de camera, umbrirea incaperii pentru prezentari de afaceri si home cinema.

Actionare automata

Poti comanda tragerea sistemului printr-o comanda cu ajutorul unei telecomenzi fara a fi nevoie sa te ridici din pat. In diminetile in care vrei sa te trezesti mai tarziu si lumina te deranjeaza, apasarea unui buton salveaza situatia. Tot acel buton iti permite sa vizionezi un film ca la cinema.

Protectie impotriva tantarilor

Tantarii iti pot face serile grele, insa un astfel de sistem te salveaza de intepaturi. Poti tine geamul deschis fara sa te mai gandesti la insecte.

Design inedit

Cladirea pe care vor fi montate panourile nu va suferi schimbari arhitecturale radicale, ci dimpotriva, vei gasi cu siguranta o nuanta potrivita in paleta cromatica care va da un aer distinct edificiului.

Intimitate si armonie

Pe langa functia principala de umbrire si protectie, acest sistem iti poate oferi intimitatea de care ai nevoie dupa o zi lunga. Poti avea oaza ta de liniste si armonie si te poti deconecta, fara ca factorii din mediul exterior sa te perturbe. In plus, aceste filtre sunt utile si in birouri, pentru a asigura un ambient propice brainstorming-urilor sau a prezentarilor.

Pastreaza mobilierul ca nou

In timp, razele solare afecteaza nuanta si textura obiectelor de mobilier. Lemnul isi pierde din luciu, plasticul devine casant si culorile nu mai sunt atat de intense ca la inceput. Astfel, in zilele in care nu te afli in interiorul cladirii, rulourile pot fi trase pe toata durata perioadei, pentru a diminua efectele negative ale razelor solare.

Apelează-ne!