De ce sa alegi Sun Leader?

Fiecare pergola este unica, realizata cu grija pentru a satisface dorintele si nevoile tale si perfect adaptata climei din Romania.

Toate pergolele noastre sunt realizate din aluminiu extrudat, sunt rezistente, sigure si, mai presus de toate, longevive. Tocmai de aceea oferim si garantie indelungata, pentru ca stim cat de importanta este increderea. Beneficiezi de un design elegant in care toate finisajele sunt realizate pana la cele mai mici detalii pentru a armoniza un stil clasic sau creativ. Orice pergola retractabila este adaptata constructiei tale, protejandu-te in acelasi timp de soare, ploaie si vanturi puternice. Daca proiectul tau are nevoie de consultanta, expertii nostri Sun Leader va stau la dispozitie pentru indrumare. Daca inca esti indecis, iata cateva motive pentru care sa alegi pergolele Sun Leader.

1. Pergolele noastre sunt estetice

O pergola de la Sun Leader are o frumusete unica care depaseste cu mult aspectul celor mai multe pergole retractabile existente pe piata. Optiunile cromatice vaste, finisajele de calitate si design-ul fac oricand diferenta. Din punct de vedere arhitectural, pergolele contribuie la crearea interesului vizual.

2. Pergolele definesc spatiile

O pergola te poate ajuta sa iti definesti spatiul in aer liber. Daca ai o terasa si iti doresti ca afacerea ta sa nu mai fie sezoniera, atunci noi avem solutiile pentru business-ul tau. Daca ai deja o pergola retractabila, atunci nu-ti mai trebuie decat o inchidere din sticla si un decking.

3. Pergolele noastre sunt in pas cu tehnologia

Orice pergola cu acoperiș retractabil are actionare automata, putand fi reglata prin intermediul unei telecomenzi. Punem suflet, ne ajutam si de tehnologie si iti cream spatiul de vis, pentru a te putea lansa in afaceri.

4. Pergolele ofera umbra si protectie

Daca iti doresti protectie impotriva soarelui, vantului si ploilor, o pergola retractabila e o investitie care iti va face sederea mai placuta. In serile instelate de vara, cu un singur buton poti vedea cerul si stelele. De asemenea, o inchidere din sticla ofera si protectie fonica, protectie impotriva furtunilor si a altor situatii imprevizibile. Increderea este vitala pentru noi, asa ca vrem sa o oferim mai departe pentru ca tu sa fii mereu in siguranta, fara grija evenimentelor meteo nefavorabile.

5. Garantie pe viata si intretinere minima

Structura pergolelor retractabile este conceputa din aluminiu extrudat si vopsit in camp electrostatic in asa fel incat ea rezista trecerii timpului. Elementele de montare sunt facute din metal inoxidabil, iar membrana, calitate germana Mehler, din PVC cu insertie de carbon, material ce necesita o intretinere minima. Astfel, pergolele oferite de Sun Leader nu se deterioreaza, nu putrezesc, nu se decoloreaza si raman la fel de frumoase ca in prima zi a montarii.

Apelează-ne!