De ce să alegi pergolele retractabile pentru protejarea terasei tale?

  • Pentru că sunt realizate doar din materiale rezistente și testate în cele mai dure condiții.
  • Pentru că iți garantăm siguranță, rafinament dar și rezistență în timp.
  • Pentru că beneficiezi de servicii de asamblare, montare și mentenanță –GRATUIT
  • Pentru că vei proteja astfel întregul aspect al terasei.
  • Pentru că este soluția ideală, rezistentă împotriva fenomenelor meteorologice.
  • Pentru că vei crea un spațiu drag sufletului tău.

Și pentru că vei primi toate aprecierile pentru modul în care ai gândit realizarea spațiului dedicat relaxării.
Sun Leader oferă o gamă extinsă de pergole cu acoperiș retractabil, care poate îndeplini cu ușurință și cele mai stricte cerințe.
Beneficiile acestor sisteme de umbrire, protecție dar și design aduc mereu cu ele cuvinte apreciative la adresa celor ce aleg cu încredere produsele comercializate de Sun Leader.
Rezistența acestui sistem este dată de ansamblul materialelor din care este concepută. Structura pergolei fiind din aluminiu extrudat vopsit în camp electrostatic, iar membrana din PVC cu inserție de carbon. Pe lângă durata de viață extinsă a pergolei retractabile, puteți înfrumuseța aspectul terasei dumneavoastră cu ajutorul accesoriilor ce oferă un plus de valoare construcției în sine.
Fie că amplasați pergola retractabilă pentru extinderea unui spațiu comercial, sau pur și simplu pentru stilizarea și protejarea terasei rezidențiale, pergola retractabilă poate fi accesorizată atât cu sisteme de iluminare, cât și cu materiale rezistente, dar estetice, care vor contribui considerabil la schimbarea întregului ambient.
Datorită sistemului electric încorporat, efortul de a extinde/ restrânge spațiul destinat petrecerii timpului liber, va fi minim. Totul se poate realiza simplu, delicat și ingenios, prin apăsarea unui singur buton regăsit pe telecomanda ce vine împreună cu pergola retractabilă, în ajutorul dumneavoastră.
Fiind proiectate să reziste oricărui tip de acțiune mecanică/naturală (fenomene naturale precum ploi torențiale, grindină, zăpadă, vânt puternic), pergola retractabilă este cea mai eficientă soluție pentru realizarea și menținearea unei terase de înalte standarde.
Nu mai sta pe gânduri și întreabă unul dintre consultanții noștri despre modelele disponibile, oferim consultanță GRATUITĂ, pentru că ne dorim ca visul dumneavoastră să se concretizeze, să prindă contur și să aibă o finalizare frumoasă, unde calitatea și siguranța sunt pe primul plan.
Suntem și online pe site-ul : www.pergole-retractabile.ro
Dacă doriți să ne contactați, ne puteți suna la 0770 444 888 sau ne puteți scrie la [email protected]

Apelează-ne!