De ce nu trebuie să uiți de decking!

Pentru orice proiect îndrăzneț și complet în materie de amenajare exterioară alege să optezi pentru cele mai bune, eficiente și moderne materiale de construcție. Sun Leader pune la dispoziția ta o varietate extinsă de materiale rezistente care să-ți ofere maximum de confort, aspect și siguranță!

Orice terasă ar trebui să aibă în compoziția sa o pardoseală rezistentă, sigură dar și bine realizată din punct de vedere estetic!

Sun Leader vine în ajutorul tău cu un produs indispensabil din alcătuirea unei terase frumos amenajate și bine gândite- Decking-ul!

Pentru a te bucura timp îndelungat de o pardoseală bine realizată, compusă din materiale rezistente, dar și prietenoase cu mediul, alege deckingul oferit de Sun Leader.
Beneficiile acestei pardoseli sunt multiple, deoarece materialele din care este creată sunt alese pentru a putea asigura o aderență ridicată, pentru a fi rezistentă în timp și pentru a completa cu ușurință aspectul plăcut al întregului proiect.

Decking-ul WPC este fabricat dintr-un material compozit, garantând atât durabilitate în timp, aspect plăcut, cât și protejarea mediului, produsul fiind realizat din material ecologic și inovator. Datorită acestor caracteristici, aspectul pardoselii alese va deține o rată ridicată de viață, iar datorită lemnului din compoziție, calitățile acestuia din urmă vor fi conservate timp îndelungat.

Având în componență un procent de 70% lemn și 30% plastic, produsul se va bucura de o durabilitate mărită în timp dar și caracteristicile celor două materiale vor ajuta ca aspectul acestuia să nu se schimbe în timp. Pentru a evidenția și mai bine ansamblul proiectului gândit de dumneavoastră, alegerea unui decking ideal poate aduce satisfacții ridicate pe termen lung atât din punct de vedere al rezistenței, datorită plasticului din componență, cât și din punct de vedere estetic.

Motivele pentru care ar trebui să alegi deckig în amenajarea terasei tale nu se opresc aici!

 

Datorită proprietăților materialelor din care sunt compuse aceste produse, te poți bucura de o îngrijire minimală, deoarece nu necesită vopsire ori vreun tratament chimic pentru a-și păstra aspectul timp îndelungat.

Decking-ul termotratat din lemn de frasin este supus tratamentului termic pentru a rezista la orice fel de climă. Datorită procesului termic la care este supus, lemnul devine rezistent la intemperii. Astfel, acesta este perfect pentru utilizarea în spațiile din aer liber, fiind rezistent la umiditate.


Dintre toate tipurile de lemn, frasinul prezină cea mai mare rezistență în timp, și cel mai scăzut grad de deformare.

Pe lângă aceste aspecte fizice, se mai adaugă și faptul că lemnul capătă o culoare omogenă, elegantă, fără să-și piardă structura fibrei după procesul de prelucrare. Modelul său natural de inele iese mai mult în evidență datorită conturului accentuat al acestora, de altfel, căpătat în urma termotratării.
O altă caracteristică este gradul înalt de rezistență pe care îl are frasinul termotratat împotriva ciupercilor, deformării, fisurării și așchierii. Acest lucru este un motiv pentru care investiția într-un astfel de deck este una inteligentă.

Așadar, fie că dorești un deck WPC sau unul din lemn termotratat, Sun Leader te poate ajuta în această privință.
Pentru mai multe detalii, culori, texturi sau informații tehnice despre acest produs, nu ezita să întrebi un specialist Sun Leader. Află care sunt cele mai potrivite produse pentru proiectul tău și haide să îl realizăm împreună!
Pentru a-ți face o idee mai bună despre produsele noastre, te invităm pe

www.pergole-retractabile.ro
De asemenea, ne poți contacta la 0770 444 888 sau pe [email protected]

Apelează-ne!