Cum să închizi o terasă, dar nu definitiv!

      Ne dorim confort, locuințe și spații de recreere care să ne încarce bateriile și să ne ofere clipe minunate, relaxare și o viață tihnită.

    În ultima perioadă am înțeles și mai mult cât contează de fapt să te simți bine la tine acasă. Dacă îți amenajezi spațiul inteligent și ai un colțișor de relaxare, ești fericit! Îl amenajezi cât mai confortabil și apoi poți să te bucuri de priveliște, natură, aroma cafelei fierbinți în zori, răsărituri și apusuri memorabile.

      Și asta nu doar când este vară – te poți bucura de terasa ta întreg anul dacă o amenajezi inteligent.

 

      Dacă ești în căutarea unei soluții de a închide terasa, află că nu trebuie să o faci astfel încât să se asemene unui spațiu închis în totalitate. Te poți bucura în continuare de aer curat și priveliștea fabuloasă având o terasă închisă la nevoie, semideschisă sau deschisă atunci când vrei.

 

Cum este posibil să închizi o terasă, dar nu complet?

      Se poate! Mulțumită celor mai noi tehnologii din acest domeniu, îți poți închide terasa ori o poți construi de la zero astfel încât să te bucuri de confort în orice anotimp și să o adaptezi în funcție de vremea de afară.

      Sistemele oferite de Sun Leader sunt adaptabile, motorizate sau manuale și foarte ușor de folosit!

 

      Uită de foliile care se dilată și se contractă, sunt sensibile la zgârieturi și devin mate dacă nu le cureți periodic cu soluții speciale – închiderile din sticlă îți oferă o panoramă deosebită, protecție în orice anotimp, flexibilitate și durabilitate.

      În funcție de modelul pentru care vei opta, poți deschide foarte simplu pentru aerisire sau în totalitate unul sau mai mulți pereți. Foile de sticlă se adaptează spațiului tău și se acționează manual sau de la telecomandă, astfel permit deplasarea pe lateral, ridicarea sau coborârea lor și transformarea instantanee a spațiului terasei.

 

Dacă nu ai încă o terasă, o poți amenaja de la zero!

      În funcție de ceea ce îți dorești sau de spațiul disponibil, poți amenaja o terasă în continuarea unei clădiri cu sprijin pe peretele acesteia, poți acoperi cu o pergolă retractabilă o structură deja existentă, sau poți opta pentru o terasă cu structură independentă acoperită cu pergole retractabile.

      Pergolele retractabile împreună cu închiderile din sticlă, asigură confortul termic pe terasă în orice anotimp. Chiar și iarna poți sta pe terasă dacă optezi pentru o pergolă bioclimatică rezistentă la zăpadă. Aceasta izolează termic foarte bine, dar pentru mai mult confort ai nevoie și de un sistem de încălzire.

 

      Vara nu trebuie să îți faci griji. Dacă alegi o pergolă retractabilă cu membrană PVC, aceasta nu va permite formarea efectului de seră datorită stratului de carbon, iar dacă alegi o pergolă bioclimatică, poți controla gradul de aerisire al terasei direct prin acoperiș. Lamelele din aluminiu se rotesc și se retrag, permițând aerului să intre sau apei din zăpada topită să se scurgă fără a uda terasa.

 

      Să presupunem că ai plecat de acasă și ai lăsat terasa deschisă. Se anunță furtună. Nu trebuie să te întorci din drum: ai o aplicație pe telefonul mobil care îți permite manevrarea ei de la distanță. Toate sistemele și accesoriile oferite de Sun Leader sunt compatibile și se pot controla cu ajutorul unei telecomenzi sau a unei aplicații mobile.

      Terasele Sun Leader nu sunt simple terase, sunt atât de elegante și confortabile încât te îndeamnă să îți petreci majoritatea timpului acolo! Accesoriile precum sisteme de lumini reglabile, sistem de sunet încorporat, sisteme de umbrire care oferă răcoare vara și intimitate – sunt disponibile și pregătite să îți facă viața mai frumoasă!

 

      Câte planuri și idei, atâtea soluții – contactează echipa Sun Leader și bucură-te de viață la un alt nivel!

 

 

 

Apelează-ne!