Cum să folosești terasa ori balconul în anotimpul rece

      Majoritatea dintre noi suntem dependenți de soare și lumină naturală – suntem născuți să le iubim! Tânjim după ele în special atunci când ziua scade, se instalează temperaturile joase, ploile și ninsoarea. Însă au și acestea farmecul lor, atâta timp cât le privești dintr-un loc călduros amenajat pe gustul tău, sorbind din ceaiul aromat și fierbinte sau din băutura preferată.

      Te poți bucura tot timpul anului de lumină naturală, de priveliștea din împrejurimi, poți asculta cum se revarsă ploaia ori poți admira cum se așterne zăpada de pe terasa ta acoperită! Dacă ai o terasă ori un balcon, ți le poți amenaja astfel încât să te bucuri de ele tot timpul anului!

      Nu te îngrijora, atunci când vremea se încălzește, o poți deschide, o poți descoperi și te poți bucura de aerul curat și razele de soare, iar când plouă, o poți închide fără efort în câteva secunde.

   

      După ce am analizat ce preferă oamenii, am găsit soluții practice, inteligente și confortabile pentru terase și balcoane:

      Închideri din sticlă securizată – potrivite pentru orice tip de terasă (comercială sau personală), potrivite și pentru balcon deoarece sticla securizată izolează termic mult mai bine decât sticla obișnuită, nu permite formarea efectului de seră, rezistă la șocuri iar dacă se sparge nu se împrăștie în bucăți, astfel nimeni nu va fi rănit.

 

 

      Îți recomandăm ca nu toți pereții să fie ficși, deoarece vei vrea să o deschizi atunci când se încălzește sau să o aerisești, așadar poți opta pentru sisteme automatizate din sticlă, pe care le vei acționa din telecomandă sau din aplicația mobilă.

      Poți opta și pentru sisteme glisante manuale, dacă crezi că ți se potrivesc mai bine. Le vei putea închide și deschide manual la nevoie.

 

      Chiar dacă locuiești la bloc, poți reamenaja balconul și îl poți închide cu sticlă securizată pentru a avea un spațiu perfect de relaxare în orice anotimp.

      Pentru acoperiș, pergolele retractabile sunt opțiunea ideală ca tu să te bucuri de terasa indiferent de vreme! În funcție de arhitectura spațiului, de ce îți dorești sau de zona în care stai, poți alege din mai multe tipuri de pergole. Acestea au structură din aluminiu vopsit în câmp electrostatic, așa că nu vor rugini și, cu o minimă întreținere, vor arăta perfect zeci de ani!

 

 

      Indiferent de tipul de pergolă ales, acestea te vor proteja de vânt puternic, soare arzător, grindină, ploaie ori zăpadă. Sunt concepute astfel încât să îți asigure confortul indiferent de vreme.

      Dacă locuiești la munte unde căderile de zăpadă sunt masive, poți alege o pergolă bioclimatică deoarece rezistă la aproximativ 250 kg/mp de zăpadă, iar apa se poate scurge direct în stâlpii de susținere din lamelele rotative de aluminiu.

      Opțional, poți alege un sistem de iluminare cu dimmer pentru controlarea intensității luminii și un sistem audio pentru a asculta muzica preferată.

 

      Avem o mulțime de idei și o mulțime de soluții pentru ca tu să te simți cu adevărat bine! Mai rămâne să încălzești vinul, să îi adaugi zahăr și scorțișoară și să începi să trimiți invitațiile prietenilor tăi pentru serile memorabile de iarnă la tine pe terasă!

 

Apelează-ne!