Cum poți transforma terasa într-un local călduros iarna, cu Pergole Bioclimatice

      Vrem să ne bucurăm de frumusețea fiecărui anotimp. Vrem să ne relaxăm privind cum cad fulgii de zăpadă, cum strălucește soarele iernii în jocuri de lumină în timp ce noi sorbim o ciocolată caldă sau o cafea. Asta vor și vizitatorii localului tău. În acest articol găsești cum poți transforma terasa într-un local călduros iarna, cu pergole bioclimatice, pentru continuitate și în sezonul înghețat.

   

      Anotimpurile capricioase nu ar trebuie să ne împiedice să admirăm priveliștea și să ne bucurăm de natură, stând închiși în casă. În plus, foarte mulți dintre noi iubesc iarna și zăpada, și sentimentul de copilărie pe care ni-l trezește atmosfera de iarnă.

 

      Singura problemă se ridică atunci când, din cauza temperaturilor care scad toamna, activitatea de pe terase devine foarte restrânsă sau chiar inexistentă.

      Vestea bună este că poți transforma terasa pe care o folosești vara în cel mai minunat, confortabil, primitor și călduros loc în timpul iernii, cu pergole bioclimatice.

 Pergole bioclimatice cu Sun Leader. Cum poți transforma terasa într-un local călduros iarna, cu Pergole Bioclimatice

 

      Haide să vedem ce este o Pergolă Bioclimatică și cum te poate ajuta și răsfăța în spațiile comerciale sau turistice tip terasă, cafenea, restaurant ori sală de evenimente. Sau chiar și acasă…

 

 

Cum poți transforma terasa într-un local călduros iarna, cu Pergole Bioclimatice

 

      Noi, împreună cu toată echipa Sun Leader, căutăm mereu soluții potrivite pentru închiderea teraselor. În funcție de zona geografică, caracteristicile climatice, spațiu sau dorințele beneficiarilor. Iar pergolele bioclimatice acoperă mare parte din nevoile unei terase, în orice anotimp.

      Iată ce îți oferă o pergolă cu lamele de aluminiu:

 

  1. Rezistență la zăpadă

 

      Nu prea avem cum să facem previziuni, însă îți putem oferi protecție. Atunci când alegi o Pergolă Bioclimatică pentru terasa ta, protecția față de zăpadă devine ultima grijă pe care o poți avea. Greutatea la care rezistă lamelele de aluminiu ale unei pergole este de aprox. 200 kg/mp.

 

  1. Izolare termică

 

      Primește vizitatorii cu căldură pe terasă, atât la propriu cât și la figurat. Avantajul unei pergole cu lamele de aluminiu constă nu doar în capacitatea de a rezista zăpezii ci și în capacitatea de a izola termic terasa.

      Datorită canalelor interne ale lamelelor, atmosfera de pe terasă poate deveni mai caldă prin izolarea cu o spumă izolatoare specială care să păstreze căldura în interior.

 

  1. Accesorii, automatizare

 

      O Pergolă Bioclimatică nu este doar practică și rezistentă – ea oferă și un ambient de vis prin luminile și fundalul muzical ce se pot atașa și regla în intensitate. Este foarte ușor de folosit prin aplicația mobilă (opțională) și telecomanda cu care ajunge la tine, și practic, o poți deschide și închide oricând exact așa cum îți dorești.

 

Pergole bioclimatice cu Sun Leader. Cum poți transforma terasa într-un local călduros iarna, cu Pergole Bioclimatice

 

      Dacă vrei să susții evenimente pe terasă, această soluție te ajută din toate punctele de vedere.

 

       Așadar, în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție, poți găzdui toată iarna petreceri private sau corporate, în siguranță. Poți avea terasa mereu plină, de dimineața până seara, cu oamenii veniți să se relaxeze, să servească masa ori cafeaua într-un loc cald și primitor, cu priveliște de vis, în care se vor reîntoarce cu plăcere!

 

      Pergolele retractabile și închiderile cu sticlă pe care ți le prezentăm sunt variate și acoperă o gamă largă de necesități, iar soluția perfectă o putem găsi doar împreună după ce ne-ai spus exact cum visezi să fie terasa ta și ne dai toate detaliile despre spațiu și dimensiuni.

 

      Așadar, ia legătura cu noi.

      Scrie-ne, trimite-ne un formular de solicitare sau sună-ne. Iar dacă vrei să vezi cum poți transforma terasa într-un local călduros iarna, cu pergole bioclimatice, inspiră-te și din proiectele realizate până acum. Poate îți sunt de ajutor.

 

 

 

 

Apelează-ne!