Continua proiectele de reamenajare!

      Inainte ca raspandirea Coronavirus-ului sa devina un pericol global iar autoritatile sa apese pe butonul de ”pauza”, cu totii eram angrenati in diverse proiecte si activitati. Viata decurgea normal desi, de atatea ori, parca prea accelerat, iar acum avem putin mai mult timp pentru a ne pune gandurile in ordine. Ia si tu acest timp in favoarea ta si vezi ce poti face. Iar daca te aflai in mijlocul renovarilor, continua proiectele de reamenajare incepute, deoarece tehnologia de astazi te ajuta!

      Cu siguranta atunci cand am inceput sa ne confruntam la nivel global cu aceasta situatie ti-ai pus si tu tot felul de intrebari. ”Cum o sa reusesc sa raman activ profesional?”, ”Ce fac daca e nevoie sa raman izolat?”, sau ”Cum continui tot ce am inceput?”. Raspunsul se regaseste in aceste intrebari: continui, pe cat de mult posibil, cu activitatile tale.

      Astfel, daca ai inceput lucrari de amenajari interioare sau exterioare, nu este nevoie sa le opresti in totalitate, deoarece:

  • Acum ai mai mult timp sa te organizezi.

      Daca nu vrei sa iti intrerupi eforturile depuse pana acum, dar poate nu mai ai materialele necesare pentru renovari sau echipa nu mai lucreaza momentan, poti folosi acest timp pentru a te reorganiza. Gandeste totul in avans si ”pregateste terenul” pentru momentul in care vei incepe fizic cu reamenajarile. Pentru a nu avea ulterior foarte multe de recuperat, ramai acum pe cat de activ posibil.

  • Acum ai spatiu si libertate.

      Daca administrezi un restaurant sau un alt tip de locatie turistica din zona HoReCa, iar activitatea locatiei este oricum afectata de restrictiile impuse, foloseste spatiul si libertatea pe care le ai pentru a aduce modificarile pe care ti le doresti. In modul acesta iti centrezi atentia pe lucruri importante si pregatesti locatia pentru redeschiderea ei.

  • Comanda materialele online, cu livrare la domiciliu/locatie.

      Acum este, poate mai mult ca niciodata, momentul sa beneficiezi din plin de serviciile de livrare oferite de magazinele de profil. Materialele de constructii sau reamenajari de care ai nevoie pot ajunge acasa la tine, sau la locatia pe care o administrezi, pentru ca tu sa poti continua proiectele de reamenajare.

      Mai mult decat atat, in perioada aceasta se poate sa ai parte chiar de servicii mai rapide de livrare, si de reduceri de preturi la diverse materiale sau produse pentru reamenajari. Unele magazine cu profil de constructii si amenajari (si nu numai) aduc oferte de pret bune pentru a te sprijini in perioada aceasta.

  • Designerii, arhitectii si companiile de proiectare lucreaza tot online.

      Tot in mediul online poti sa comunici si cu echipele de proiectare, design sau arhitectura, pentru a te sfatui cum sa iti continui sau sa incepi eforturile de reamenajare a locatiei sau casei, daca iti doresti asta. Poti primi proiecte pe email si poti lua decizii doar cu cateva click-uri. Arhitectii si proiectantii, sau firmele care lucreaza in amenajari terase – precum noi, care lucreaza de acasa te pot ajuta in eforturile tale.

  • Ofera si tu livrare la domiciliu.

      Daca administrezi o locatie care poate sa livreze produsele la domiciliul clientilor, fructifica aceasta posibilitate! Clientii vor fi bucurosi sa te vada activ, iar activitatea ta nu va fi atat de afectata. Gandeste-te ca daca alte servicii importante pe piata si-ar inceta acum activitatea, nu ar mai merge nimic. Daca altii gasesc alternative si modalitati prin care isi continua proiectele, poti si tu sa faci ca lucrurile sa mearga si in turism.

  • Pastreaza legaturile cu partenerii/furnizorii si clientii tai.

      Chiar daca situatia de fata iti impune sa fii mai precaut sau chiar sa iti opresti activitatea fizica pentru o vreme, incearca sa pastrezi orice legatura pe care o ai in exterior cu partenerii tai, furnizorii si mai ales cu clientii. La nevoie, poti chiar sa cauti parteneri noi sau sa te indrepti spre colaborarea cu firme mici, locale, carora sa le soliciti sprijinul si pe care sa le sprijini in dezvoltarea lor.

      Incearca sa vezi aceasta pauza ca pe oportunitate, nu ca pe un blocaj. Nu cunoastem labirinturi din care sa ne fie prea usor sa iesim, dar nici labirinturi fara iesire!

Apelează-ne!