Terasa Complex "La Nuci" din Baia Mare

Informatii Proiect

Pergola cu lamele de aluminiu

Suprafață acoperită

40 mp

Locație

Baia Mare

Anul Proiectului

2019

Tip Pergola

Pergolă Flat

Detalii Proiect

Ce faci atunci când observi că este loc de mai bine? Umpli locul cu ceva mai bun.
La asta s-au gândit și cei de la Complex „La Nuci”, Baia Mare atunci când au decis să reamenajeze terasa locației. 

Intenția inițială a fost ca terasa să fie doar acoperită, pentru ca persoanele fumătoare care participă la evenimentele susținute la complex să aibă un spațiu dedicat lor. Așadar, s-a realizat un proiect pentru acoperirea terasei cu Pergola Flat care să asigure protecție și o atmosferă plăcută pe terasă. 

Proiectul a inclus două pergole cu căpriorii drepți cu dimensiunile de 5,3 x 7,5 m, așadar lungimea totală acoperită a fost de 15 m. Ambele pergole au avut nevoie de o structură de susținere suplimentară, atașată de clădirea de sprijin, pentru a obține o înălțime mai mare pe terasă. De asemenea, pergolele au sistemul de iluminare inclus.Complex La Nuci vă așteaptă și pe voi, cu o terasă amenajată unde să vă puteți relaxa în liniște. Vă recomandăm să le faceți o vizită atunci când vă aflați în Baia Mare – o să vă placă!

Descopera

Pergole FLAT

Cu un design simplist și componente rezistente așa cum nu vezi la o copertină retractabilă, Pergolele Flat sunt ideale pentru orice terasă la casă sau terasă de cafenea sau restaurant. Iată câteva dintre avantajele pergolei Flat:

Ideală pentru orice design de terasă!

Apelează-ne!