Clientii nostri, succesul lor, si ce decizii le-au reinventat terasa!

De-a lungul timpului am colaborat cu o multime de proprietari de restaurante, hoteluri, baruri si cafenele cu terasa, piscina sau detinatori de spatii pentru evenimente. Este mereu o placere sa revenim, sa stam de vorba cu ei si sa le vedem in ochi si in rezultatele obtinute, incantarea reusitei!  

O parte dintre ei au apelat la noi cu ultimele resurse financiare si ultima speranta de a reinventa localul, pentru ca la scurt timp sa ne sune si sa ne multumeasca pentru investitia recuperata rapid si fluxul de clienti continuu! Ceilalti au stiut de la inceput ce avea sa insemne pentru afacerea lor investitia in reamenajarea terasei, si s-au lasat cu incredere pe mana echipei noastre.

Iata care au fost principalele lor alegeri pentru a-si resuscita afacerea:

1.    Reamenajarea spatiului cu inchideri cu sticla glisanta si loc special pentru fumatori.

In urma intrari in vigoare a legii impotriva fumatului in spatiile publice, foarte multe cafenele, baruri si alte afaceri similare au inceput piarda clienti. Celor carora le-a permis bugetul si spatiul, si-au amenajat terase speciale, terase inchise, dotate cu tot ceea ce este necesar pentru ca fumatorii sa isi poata savura cafeaua sau masa acolo.

Inchiderile din sticla oferite de Sun Leader reprezinta o solutie eficienta si foarte moderna de a delimita spatiile si de a aerisi rapid o incapere. Panourile electrice de inchideri cu sticla glisanta Winlux permit ridicarea si coborarea unuia sau mai multor panouri din sticla fara efort, si creeaza atmosfera perfecta atat pentru fumatori cat si pentru nefumatori!

Domeniile Jidvei, Alba - Cetatea de Balta. Pergola retractabila si inchideri de sticla la Castelul Bethlen Haller

2.    Pergole bioclimatice pentru restaurante din zona montana

In zonele montane cu caderi masive de zapada pe timpul iernii, o terasa inchisa cu sticla si acoperita cu o pergola bioclimatica va fi magnet pentru turistii veniti sa admire peisajul!

Pergolele bioclimatice sunt cele mai indicate in acest caz deoarece au o rezistenta superioara, sustinand pana la 200 kg/mp zapada. Sunt construite din lamele rotative din aluminiu care se rotesc si se retrag printr-un sistem automatizat. Pergolele au o inclinatie minima, fapt ce permite scurgerea apei in jgheaburi si in stalpii de sustinere.

Pergola Bioclimatica cu lamele din aluminiu. Pergola cu acoperis retractabil

3.    Padoseala tip Deck pentu piscine si terase exterioare

Zonele cu trafic intens si umezeala au nevoie de o pardoseala exterioara pe masura: rezistenta, nealunecoasa si usor de intretinut. Cea mai buna alegere atunci cand detii o piscina ori o terasa, este deck-ul WPC cu lemn compozit.

Deck-ul WPC este o solutie ecologica si inovatoare ce imbina perfect frumusetea lemnului cu rezistenta plasticului, fiind realizat dintr-o combinatie de 70% lemn si 30% mase plastice. In plus, intretinerea unui deck WPC este mult mai usoara decat a pardoselilor din alte materiale, nu se decoloreaza in timp, iar destinatiile unde se poate monta sunt nelimitate.

Deck WPC din lemn compozit. Pardoseala exterioara romaneasca de la Sun Leader

4.    Sisteme de umbrire Zip

Foarte multe persoane se plang de migrene sau dureri osoase in urma expunerii indelungate la aerul conditonat si evita sa mearga in localurile in care se foloseste excesiv. Nu va ma fi nevoie sa folosesti mereu aerul conditionat daca iti montezi un sistem de umbrire zipscreen.

Acesta este realizat dintr-un material de inalta calitate care permite circulatia aerului insa blocheaza patrunderea arsitei in interior, evitand  crearea efectului de sera. Se poate monta pe laturile pergolelor, la geamuri, foisoare, etc.

Un beneficiu suplimentar pe care il aduc aceste sisteme de umbrire este ca nu veti mai fi deranjat nicide insecte!

Sisteme de umbrire pentru ferestre, foisor si pergole. Tehnici de umbrire cu Zipscreen Sun Leader

5.    Pergole moderne dotate cu sistem de lumini si sunete

Pe langa faptul ca sunt extrem de utile si confortabil de utilizat si intretinut, pergolele retractabile Sun Leader au un aspect deosebit care iese din tipare. In plus, toate solutiile pentru pergole cu acoperis retractabil sunt disponibile in variante multiple de culori si stiluri pentru a se potrivi cu orice stil.

Le poti atasa si sisteme de lumini reglabile si muzica ambientala care vor transforma serile intr-unele memorabile!

Proiect rezidential cu pergola retractabila in Bistrita. Pergola cu acoperis retractabil

         Ai incredere in cele mai noi tehnologii si bucura-te de calitate, confort, protectie si un flux continuu de clienti cu sprijinul specialistilor Sun Leader, asa cum au facut si altii!

 Testimoniale de la clienti ai Sun Leader. Terase imbunatatite cu solutii de reamenajare a teraselor

Ei nu regreta deciziile pe care le-au luat. Tu… cand vei face primul pas?

Apelează-ne!