Centrul de Inginerie Bosch, Cluj

Informatii Proiect

Pergola cu lamele de aluminiu

Suprafață acoperită

45.5 mp

Locație

Cluj Napoca

Anul Proiectului

2021

Tip Pergola

Bioclimatica

Detalii Proiect

Am învățat să fim recunoscători pentru fiecare proiect pe care îl realizăm, pentru fiecare client cu care colaborăm și cu care împărtășim idei. Iar atunci când suntem căutați de parteneri cu renume, bucuria noastră este și mai mare.
Colaborarea cu Centrul de Inginerie Bosch Cluj ne-a adus încă un proiect de care să fim mândri, încă o terasă pregătită să facă oameni fericiți.

Acesta face parte din categoria proiectelor corporate, proiecte cu și pentru companii. Atenția companiei îndreptată spre oameni și nevoile lor a dus la luarea în considerare și a nevoilor echipei, nu doar pe cele ale clienților. 

Astfel, pentru ca echipa Centrului de Inginerie Bosch Cluj să aibă parte de timp de calitate, de confort și puțină relaxare la locul de muncă, amenajarea unei terase bine echipate a fost primordială.

În ce a constat acest proiect?

Terasa care beneficiază acum de un acoperiș retractabil este independentă de clădire, iar dimensiunile de 6,5 x 7 m au făcut posibilă instalarea a două module de Pergole Bioclimatice de tip Freedom. Aceste pergole sunt opțiunea ideală pentru o utilizare constantă a terasei, în orice anotimp și condiții meteo. Lamelele de aluminiu aduc avantajul aerisirii terasei, prin rotirea lor, și a deschiderii sau acoperirii complete – prin retractarea lor.

Culorile alese pentru personalizarea pergolei au fost în ton cu designul clădirii (gri antracit atât pentru structura de aluminiu cât și pentru lamele), iar accesoriile alese au fost:
Sistem de iluminare LED
Senzor de ploaie
Sisteme de umbrire laterală, instalate ulterior

Vrei să amenajezi și tu o terasă la clădirea companiei tale? Contactează-ne, iar împreună vom găsi soluția cea mai potrivită!

Descoperă

Pergole BIOCLIMATICE

Terasa de iarnă ideală există: un acoperiș bioclimatic care-ți permite aerisirea spațiului oricând, și care izolează termic atât de bine încât poți privi confortabil căderea zăpezii, cu o ceașcă de cafea în mână. Cum face asta Pergola Bioclimatică?

All Seasons, ideală pentru orice anotimp!

Apelează-ne!