Cel mai potrivit moment din an pentru reamenajarea terasei

O solutie la indemana pentru a pastra clientii si a atrage altii noi, consta in a aduce noutate in spatiul tau fie ca este vorba despre terasa, restaurant, hotel, bar sau piscina. Vezi chiar aici, pe blog, care este cel mai potrivit moment sin an pentru amenajarea terasei, si care sunt sfaturile noastre.

Daca ai decis sa iti reamenajezi terasa, afla care este momentul propice din an pentru a nu interfera cu sezonul de varf si pentru a fi pregatit atunci cand incepe sezonul oportun pentru tine. Fiecare afacere este unica, targetata pe o anumita categorie de clienti si cu un maxim de profitabilitate in functie de sezon si specificul pe care este axata.

Inchiderile din sticla 

Daca ai decis sa iti inchizi terasa cu pereti din sticla, perioada cea mai potrivita din an este inceputul primaverii, deoarece temperatura recomandata pentru montaj nu trebuie sa fie sub 5 grade Celsius. Bineinteles, poti face acest lucru mai ales in timpul verii sau toamna, insa trebuie sa tii cont de faptul ca termenul de livrare este de 30 de zile, iar termenul de instalare este in medie 2 zile, in functie de marimea lucrarii, deci trebuie sa planuiesti interventiile asa incat sa nu deranjezi clienti si activitatea ta sa nu aiba de suferit.

Sistemele de umbrire

Pentru a proteja interiorul de razele arzatoare ale soarelui, cea mai buna solutie este montarea unui sistem zipscreen. Vestea buna este ca se poate monta in cateva ore, indiferent de anotimp. Ia in calcul insa termenul de livrare si nu astepta sa se incalzeasca foarte tare afara, pentru a beneficia tot sezonul de umbra racoroasa pe care ti-o ofera!

Pergolele retractabile

Pergolele retractabile se pot monta in orice perioada a anului atata timp cat se pot face lucrari pe terasa, iar durata montajulului difera in functie de marimea ei, incepand de la 1-2 zile. Fa-ti planul din timp pentru a beneficia de toate avantajele pe care ti le ofera detinerea unei pergole retractabile – nu doar umbra ci si protectie impotriva ploii, zapezii si vantului. Investitia merita cu siguranta, deoarece aceste pergole cu acoperis retractabil au o garantie de 30 de ani!

Toate solutiile de reamenajare oferite de Sun Leader au termen de livrare 30 de zile, datorita faptului ca sunt special create nevoilor tale si a spatiului detinut, asadar merita sa planuiesti din timp oportunitatea. Exceptie de la acest termen o fac pardoselile exterioare, cu termen de livrare de 5 zile.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti calculezi din timp prioritatile, noi ne vom ocupa conform sugestiilor tale in a concepe idei si solutii optime pentru ca rezultatul final sa fie excelent! Ne ocupam de asemenea de livrare, montaj si mentenanta, implicandu-ne in succesul terasei tale pana la cel mai mic detaliu. Calitatea inalta a materialelor din care sunt confectionate sistemele inteligente pe care ti le oferim, ne pozitioneaza pe piata ca lideri in materie de solutii pentru orice tip de afacere!

Alege calitatea. Alege Sun Leader!

Apelează-ne!