Complex Turistic Măgura, Buzău

Informatii Proiect

Cel mai mare complex de pergole retractabile din România

Suprafață acoperită

637 mp

Locație

Buzău

Anul Proiectului

2018

Tip Pergola

Pergola Vault, Pergole Spline, Pergole Flat,

Detalii Proiect

Complexul Turistic Măgura se află într-o regiune încărcată de istorie, liniștită și cu priveliști minunate. Dacă îți dorești să petreci un weekend departe de zgomotul orașului, îți recomandăm cu căldură Complexul Turistic Măgura.

Aici, echipa noastră a amenajat terasa astfel încât clienții să se poată bucura de mâncarea delicioasă și timpul petrecut în aer liber, indiferent de vreme. Și pentru ca evenimentele pe care organizatorii le susțin regulat aici să nu fie afectate.

 

Astfel, provocarea de a amenaja terasele Complexului Măgura Buzău a fost acceptată cu încredere, și dusă spre nivelul de cel mai mare complex de pergole retractabile Sun Leader din România.

Au fost instalate aproximativ 10 module de Pergole retractabile de diverse tipuri (Vault, Spline și Flat), pentru a construi o terasă pentru evenimente așa cum rar mai vezi. Suprafața totală acoperită este de 673 mp, la care s-au adăugat și închideri din sticlă.

Descopera

Pergole FLAT

Cu un design simplist și componente rezistente așa cum nu vezi la o copertină retractabilă, Pergolele Flat sunt ideale pentru orice terasă la casă sau terasă de cafenea sau restaurant. Iată câteva dintre avantajele pergolei Flat:

Ideală pentru orice design de terasă!

Sisteme de sticlă

Ultima etapă a proiectului de la Complex Măgura în Buzău a inclus instalarea unor sisteme de sticlă electrice tip Panorama, alături de sisteme fixe sau de tip Sliding. Sistemele Panoramice se acționează printr-o simplă apăsare de buton, și oferă terasei funcționalitatea și eleganța necesare. 
O terasă pregătită pentru evenimente în aer liber, indiferent de vreme.

Descopera

Pergole SPLINE

Pergolele Spline reprezintă eleganța întruchipată, decorul perfect de care ai nevoie pentru terasa ta chic. Te protejează suplimentar de zăpadă, și face față cu brio iernilor grele de la munte. Avantajele pergolei Spline sunt:

Ideală pentru terasele elegante în zone montane!

Apelează-ne!