Cea mai mică pergolă retractabilă din România

Informatii Proiect

Protecție și calitate și în afara României

Suprafață acoperită

3.78 mp

Locație

Timișoara

Anul Proiectului

2021

Tip Pergola

Pergola Bioclimatică Classic

Detalii Proiect

Nouă, la Sun Leader, ne place să avem un portofoliu de proiecte cât mai bogat pentru a-l putea împărtăși cu tine. Altfel te poți orienta în alegerea sistemelor potrivite pentru terasa ta, atunci când ai exemple care coincid cu dorințele și nevoile tale. Și, deoarece deja am vorbit despre cel mai mare proiect cu pergole retractabile din România, este timpul să îți expunem și contra-exemplul.

Cea mai mică pergolă retractabilă din România se află la Timișoara, și este construită tot de echipa noastră, pe o terasă rezidențială de această dată. Este vorba despre o Pergolă bioclimatică cu o suprafață de nici 4 mp, o pergolă ce a intrat în lista recordurilor Sun Leader. Această construcție a fost o provocare acceptată și dusă la capăt cu brio, un proiect pe care ne mândrim că l-am realizat. 

Funcționalitatea pergolei a fost păstrată: acoperiș realizat cu lamele de aluminiu orientabile și retractabile, alături de sistem de iluminare LED. Iar cel mai important punct de atracție este, bineînțeles, designul. 

Descopera

Pergole BIOCLIMATICE

Terasa de iarnă ideală există: un acoperiș bioclimatic care-ți permite aerisirea spațiului oricând, și care izolează termic atât de bine încât poți privi confortabil căderea zăpezii, cu o ceașcă de cafea în mână. Cum face asta Pergola Bioclimatică?

All Seasons, ideală pentru orice anotimp!

Apelează-ne!