Cea mai mare terasă cu pergole retractabile bioclimatice din București. Restaurant Pescăruș

      Dacă ești din București, sigur ai fost măcar odată la Restaurant Pescăruș. Situat pe malul lacului Herăstrău, restaurantul are o activitate de peste 82 de ani, oferind o priveliște de vis celor care aleg să servească masa aici sau să organizeze evenimente. 

      Probabil cel mai cunoscut restaurant din București, Restaurantul Pescăruș are acum cele mai înalte standarde de confort și siguranță după ce au luat decizia de a acoperi și moderniza terasa cu pergole retractabile. O îmbunătățire și modernizare la cele mai înalte standarde pentru a rămâne în topul preferințelor clienților și a-i putea primi în orice sezon, este întotdeauna binevenită.

Restaurant Pescăruș, Herăstrău. Terasă acoperită cu pergole retractabile bioclimatice Sun Leader

 

      Cel mai mare proiect realizat de Sun Leader cu pergole bioclimatice a readus celebrul restaurant Pescăruș printre cele mai moderne și sigure localuri cu tradiție, din București.

      Acesta este cel mai mare proiect cu pergole bioclimatice din România și oferă posibilitatea restaurantului să organizeze evenimente în condiții de siguranță pe toată durata anului.

 

Câteva detalii despre proiect și despre pergolele bioclimatice

      Proiectul impresionant numără 24 de module de pergole bioclimatice cu dimensiuni aproximative de 7 x 4 metri. Înălțimea de 4,6 m este de asemenea o premieră în România.

      O astfel de amenajare asigură funcționarea restaurantelor și sălilor de evenimente 4 anotimpuri din 4, indiferent de condițiile meteo.

 

 

      Aceste pergole bioclimatice sunt proiectate să reziste pe timp de caniculă, ploaie, zăpadă, grindină, iar împreună cu închiderile din sticlă securizată oferă confort termic, eleganță și funcționalitate sporită. Iată ce trebuie să știi despre ele:

  • Stâlpii de susținere și lamelele retractabile sunt construite din aluminiu extrudat vopsit în câmp electrostatic ce nu ruginește, nu se decolorează și rezistă atât la temperaturi foarte ridicate, cât și la cele scăzute.
  • Terasele sunt protejate de supraîncălzire vara, de scurgeri de apă și de alunecări de zăpadă sau zăpadă topită.
  • Lamelele retractabile din care este construit acoperișul permit aerisirea terasei prin rotire, iar în sezonul rece asigură confort termic deoarece pot fi umplute cu spumă poliuretanică.
  • Singurul acoperiș retractabil ce poate susține peste 200 kg de zăpadă/mp.
  • Sistem de scurgere integrat în stâlpi, cu jgheaburi de preluare
  • Se pot accesoriza la cerere cu sisteme de lumini reglabile, sistem audio, senzori de vânt și ploaie, sistem de încălzire cu infraroșu. Este totul atât de simplu și elegant! Toate se pot controla cu ajutorul telecomenzii sau direct din aplicația mobilă.

 

      Pentru o terasă funcțională tot timpul anului, sunt necesare închiderile din sticlă. Împreună cu pergolele bioclimatice, asigură un confort termic sporit, protecție împotriva vântului, ploii și temperaturilor scăzute.

      Terasa Restaurantului Pescăruș, a fost închisă cu sisteme de sticlă Panoramă. Acest tip de închidere este extrem de practic și elegant, permițând delimitarea spațiilor și aerisirea lor. Atât de practice, confortabile și elegante – închiderile electrice din sticlă se integrează aceluiași sistem și se controlează din telecomandă, asemeni pergolelor retractabile.

 

 

      O sală de evenimente sau un restaurant care aleg să modernizeze și să investească în structuri moderne pentru închiderea teraselor, sunt mereu pline de vizitatori. Eleganța și funcționalitatea sistemelor, confortul oferit clienților, luminile – toate oferă o experiență de neegalat.

      În plus, o astfel de soluție este cea mai recomandată investiție din acest moment, deoarece sticla glisantă asigură optimizarea spațiului la numărul cerut de persoane pentru desfășurarea evenimentelor în condiții de siguranță, iar împreună cu acoperișul retractabil asigură aerisirea corespunzătoare a teraselor.

      Nici un proiect nu este prea mare sau prea mic pentru noi, suntem mândri și onorați de fiecare dată când putem contribui la confortul și starea de bine a clienților noștri, și a clienților clienților noștri!

 

 

Apelează-ne!