Cea mai mare pergolă retractabilă din România, construită de Sun Leader

      Pergolele retractabile reprezintă soluția ideală atunci când vrei să construiești un spațiu în care să te bucuri de aer curat și de priveliște, indiferent de anotimp și vremea de afară. În industria HoReCa, cele mai căutate spații pentru petrecerea timpului liber, pentru evenimente, servirea mesei sau ieșirile cu prietenii, sunt acele spații în care primează eleganța și confortul. 

      Clienții sunt atrași de spațiile somptuoase, luminoase, cu priveliște deosebită, iar apoi dacă îi tratezi corespunzător, vor reveni și vor recomanda locația și  prietenilor lor.

 

      Cunoscând preferințele și nevoile oamenilor, echipa Sun Leader alături de conducerea Complexului Turistic Măgura Buzău, au creat cea mai mare terasă acoperită cu pergole retractabile din România!

      Multă muncă și imaginație, din care au rezultat 673 mp acoperiți și amenajați astfel încât turiștii complexului să se bucure din plin de toate facilitățile, indiferent de vreme: evenimente, cazare, piscină, SPA, restaurant, teren de sport, locuri de joacă etc.

      Pentru amenajarea acestui spațiu uimitor, amplasat pe niveluri diferite și la înălțimi diferite, echipa Sun Leader a folosit 10 pergole, dintre care o pergolă fixă și 9 pergole retractabile.

      Deși au aceleași caracteristici, pergolele Spline, Vault și Flat utilizate în acest proiect, au contribuit la realizarea unui complex care îți taie respirația: elegante, cu sisteme de lumini incluse și în culorile potrivite, pur și simplu nu poți trece prin zonă să nu le remarci și să nu îți dorești măcar să bei o cafea acolo, dacă nu să rămâi pentru relaxare câteva zile!

 

      Stâlpii pe care se sprijină pergolele retractabile sunt realizați din aluminiu extrudat vopsit în câmp electrostatic, iar asta le asigură durabilitate și rezistență zeci de ani! Acoperișul retractabil din membrană PVC în trei straturi, din care sunt construite pergolele, este impermeabil 100%, inclusiv în zonele în care se îmbină pergolele.

      Garanția oferită pentru pergolele retractabile este de 30 de ani! 30 de ani în care echipa complexului și vizitatorii lor sigur se vor bucura de terasele amenajate.

 

      Pentru a avea un spațiu pe care să îl poți utiliza în orice anotimp, recomandăm închiderile din sticlă securizată. În cadrul Complexului Turistic Măgura, am folosit închideri cu sisteme electrice din sticlă tip Panorama, uși de acces și panouri fixe pentru închidere laterală, și sisteme glisante manual de tip Sliding.

      Imaginează-ți: stai la terasă și se face răcoare sau începe să plouă, ai vrea să pleci, dar ospătarul ia telecomanda în mână și în câteva secunde terasa se acoperă și pereții de sticlă se închid! Luminile de sub copertină se aprind, începe o muzică plăcută și…în loc să ceri nota de plată, mai ceri un desert și o cafea, plus o noapte de cazare! Cum să mai pleci dintr-un astfel de loc?

 

      Închiderile din sticlă pe care le-am folosit în acest proiect ajută la delimitarea spațiilor (fumători de nefumători, restaurant de piscină, etc), asigură libera trecere, protejează împotriva ploii, zăpezii și a vântului.

      Foarte utile, mai ales când ai nevoie de spații deschise sau semideschise pentru a putea să îți desfășori activitatea, sunt sistemele din sticlă ghilotină Panoramă Tip Trecere (cu foaia fixă de sticlă sus)  și Panoramă tip Balustradă (cu foaia fixă de sticlă jos).

      Am folosit și sisteme tip Sliding – foi verticale de sticlă, care glisează stânga-dreapta, fiind acționate manual. Astfel, întreaga zonă în care am montat foile de sticlă pe acest sistem, se pliază una lângă cealaltă, ca într-un evantai, lăsând terasa complet deschisă.

  

 

      Este minunat să ai la îndemână soluții și tehnologie la cel mai înalt nivel, astfel încât să poți construi de la zero terase sau un adevărat complex, în acest caz. Fiecare spațiu se bucură de intimitate, de panorama deosebită din împrejurimi, turiștii sunt încântați și se simt excelent într-o locație atât de avangardistă, iar spațiile respectă toate reglementările în vigoare din această perioadă.

      Noi, echipa Sun Leader, susținem proiecte îndrăznețe și suntem încântanți atunci când proprietarii teraselor ne mulțumesc pentru fluxul continuu de clienți.

      Puteți vedea mai multe proiecte cu terase pe care le-am realizat de-a lungul timpului, iar dacă aveți orice fel de idei – așteptăm să ne scrieți și să ne oferiți toate detaliile. Un proiect măreț, începe cu un vis măreț!

 

 

 

 

Apelează-ne!