Ce trebuie să știi despre pergolele retractabile?

      Clienții afacerii tale au nevoie de mai multă atenție și confort? Cum le poți acorda această atenție, fără să dai greș? Avem un raspuns simplu, ingenios și foarte util, ce pornește chiar de la ceva ce ai deja: de la terasa ta.

    Sun Leader îți pune la dispoziție o gamă extinsă de produse special create pentru a oferi protejarea spațiului exterior de fenomenele meteorologice imprevizibile. Pergola retractabilă reprezintă soluția ideală pentru a proteja spațiul creat cu atâta grijă de tine, iar prezența acesteia pe terasă aduce beneficii enorme atât afacerii tale cât și clienților tăi. 

 

Tot ce trebuie să știi despre pergolele retractabile:

      În cazul în care ești administratorul unei locații HoReCa cu terasă și îți este necesară o soluție rapidă și practică pentru a oferi maximum de confort clienților tăi, atunci pergola cu acoperiș retractabil este soluția ideală. Protejându-i de soarele puternic sau de ploaie, de vântul deranjant și frigul din sezonul rece, alături de o pergolă cu acoperiș retractabil terasa ta prinde personalitate.

      Pergolele retractabile marca Sun Leader oferă, pe lângă siguranță, confort, protecție și garanția timpului de calitate petrecut într-un spațiu armonizat estetic.

 

      Mai jos ai doar câteva informații fundamentale care să-ți dea încredere în astfel de soluții:

 

–  Sunt durabile în timp grație materialelor din care sunt confecționate. Structura de aluminiu extrudat vopsită în câmp electrostatic, alături de membrana în triplu strat îți asigură o terasă rezistentă pe care o poți folosi pe termen lung;

 

–  Garanția extinsă a vieții pergolelor (30 de ani) îți duce afacerea pe culmile succesului. Experiența noastră cu aceste pergole ne-a determinat să îți garantăm 30 de ani de utilizare. Astfel, nu vor fi necesare investiții repetate în terasa ta, iar de mentenanța produselor noastre ne ocupăm tot noi!

–  Pergolele cu acoperiș retractabil sunt inteligente, având încorporată o tehnologie modernă care te ajută să le utilizezi. Motorizarea electrică și controlul prin aplicație mobilă duc experiența utilizatorului la nivelul așteptărilor de azi.

–  Au și acționare standard, cu telecomandă. Dacă îți este mai ușor să deschizi și să închizi pergola din telecomandă, această opțiune este deja un standard de plecare la noi. Telecomenzile cu mai multe canale sunt deja faimoase, permițându-ți să ai control nu doar asupra acoperișului retractabil cât și asupra altor sisteme electrice de pe terasă (sticlă panoramică, sisteme de umbrire, etc.);

 

pergole retractabile Sun Leader

–  Sunt impermeabile, astfel încât apa nu poate pătrunde în interior sau pe terasă, prin urmare motorizarea electrică nu poate fi afectată. Sunt mai mult decât niște marchize, copertine sau prelate, iar structura de aluminiu asigură și rezistență mare la vânt (până la 11 grade pe scara Beaufort – furtuni puternice).

 

      Pe lângă cele menționate mai sus, ia în calcul și următoarele considerente:

–  Pergolele retractabile nu restricționează sub nicio formă circulația pe terasă;

–  Sunt create să protejeze spații din cele mai mari, având dimensiuni extinse;

–  Sunt utilizate în mod special pentru terasele cafenelelor, spațiilor comerciale, restaurantelor, însă se pot adapta foarte bine oricărui tip de spațiu grație modelelor diversificate.

 

      Unul dintre marile avantaje ale pergolelor retractabile marca SunLeader este generat de imaginea vizuală creată. Pergolele pot dispune și de sisteme de iluminare încadrate în acoperișul retractabil, sisteme ce îmbunătățesc atmosfera pe terasă și prelungesc timpul de utilizare; sau de alte accesorii care să transforme spațiul exterior într-un mediu de relaxare ideal.

 

      Diversitatea materialelor și a culorilor ce îți stau la dispoziție fac ca Sun Leader să ofere clienților săi nu doar un produs, ci un concept, o experiență unică.

 

Apelează-ne!