Ce fel de evenimente poti tine pe terasa?

      Indiferent de anotimp, un local cu spatiu pentru evenimente este intotdeauna apreciat. Cand se apropie sezonul rece, insa, multe localuri isi pierd o parte din oportunitati. Vezi ce fel de evenimente poti tine si tu pe terasa.

 

Evenimente de familie pe terasa

      Daca ai un local de tip cafenea, bistro sau restaurant si ai primit de-a lungul timpului mai multe cereri pentru organizare de evenimente de familie, atunci ar trebui sa te gandesti serios la asta.

Oamenii apreciaza orice posibilitate in plus pe care le-o oferi in spatiul tau. Asa ca, ofera-le si posibilitatea de a serba zile onomastice, botezul copiilor sau chiar casatoria intr-o atmosfera placuta. 

 

evenimente de familie pe terasa acoperita

 

      Multe localuri au spatiu interior limitat, insa tu trebuie sa stii ca poti amenaja si un spatiu pentru evenimente pe terasa. Exista cateva variante de acoperire si inchidere a terasei foarte rezistente despre care poate stii deja cate ceva. Daca nu, simte-te liber sa afli despre acestea (pergole retractabile si sisteme automatizate din sticla) pe site-ul nostru pergole-retractabile.ro .

 

Evenimente sociale si private

      Este foarte important sa te implici si in viata sociala a oamenilor, sustinand evenimente cu diverse tematici de interes general sau de interes mai restrans (petreceri private). Astfel de ocazii iti aduc locatia in centrul atentiei si deschid noi posibilitati.

Pentru acest lucru, insa, ai nevoie de un spatiu generos, amenajat cu atentie si cu gust. Iar pentru ca evenimentele au un succes si mai mare daca in apropiere se afla si o terasa, ia in considerare punerea in evidenta a acesteia.

 

 

      Amenajarea terasei cu un acoperis fix poate fi cea mai accesibila varianta, si prima care iti vine in minte. Dar nu iti ofera foarte multe oportunitati, precum: descoperirea terasei, pentru zilele cand soarele nu este foarte generos si vrei ca vizitatorii tai sa primeasca cat mai multa lumina; acoperirea terasei pentru zilele cu prea mult soare; inchiderea terasei pentru zilele racoroase si deschiderea ei in zilele calduroase.

      Asadar, alege o varianta care sa faca posibile toate scenariile de mai sus! Cele mai potrivite alegeri pentru asta sunt pergola cu acoperis retractabil si sistemele de inchideri cu sticla. Pe paginile noastre dedicate acestor produse poti gasi detalii, fotografii si tot ce ai nevoie pentru a intelege principiile lor de functionare.

 

Evenimente de tip corporate

      Foarte multe companii aleg astazi sa organizeze evenimentele reprezentative pentru acestea in locatii special amenajate pentru asa ceva. Prin urmare, evenimentele de tip corporate au devenit o nisa importanta pentru administratorii afacerilor in HoReCa.

Creeaza si tu aceasta posibilitate in cadrul localului tau, si vei atrage clienti importanti care iti vor ridica considerabil nivelul performantelor. Este nevoie doar sa fii atent la nevoile clientilor tai si sa te adaptezi.

 

pergola cu acoperis retractabil Sun Leader

 

      Iar daca te intrebi ce conteaza cel mai mult pentru clientii tai atunci cand vine vorba de organizarea evenimentelor de afaceri/corporate, afla ca totul: de la personalul de servire, tipul de alimente si preparate sau meniul in sine, pana la modul cum arata localul, organizarea spatiului si diversitatea activitatilor.

Evenimentele de acest gen inspira opulenta, lux si exclusivitate – adica exact ceea ce vor sa simta clientii tai.

 

 

      Alegerile tale SMART se reflecta in succesul tau ulterior. O terasa SMART este o investitie inteligenta care iti aduce rezultate imediat. Asadar, indiferent de tipul de eveniment pe care vrei sa il organizezi, merita sa iei in calcul o investitie intr-o terasa ALL SEASONS care sa iti aduca rezultate in orice perioada a anului.

      Imagineaza-ti doar, cum ar fi sa ai o terasa pe care sa o folosesti tot anul?

Apelează-ne!