Ce aspecte trebuie sa iei in calcul atunci cand iti alegi o pergola retractabila?

Spatiile exterioare locuintei adauga functionalitate, estetica si valoare proprietatii tale. Un astfel de spatiu iti ofera o multime de oportunitati pentru a primi oaspetii sau a te relaxa in compania familiei si prietenilor.

Daca iti doresti amenajarea unui spatiu anex casei, o pergola retractabila este o solutie pe care ar trebui sa o iei in calcul.

Nu numai ca pe timp de vara poate deveni spatiul in care servesti masa sau organizezi petreceri, dar poate fi si locul de joaca preferat al copiilor. Alegerea pergolei perfecte pentru cerintele si bugetul tau poate fi destul de dificila, mai ales pentru ca exista atat de multe optiuni disponibile astazi. Iata cateva aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere.

Materialele folosite

In ceea ce priveste materialul din care este construita pergola retractabila, putem afirma ca din cele mai calitative materiale. Daca iti doresti o intretinere usoara, rezistenta si duritate in timp, atunci structura de aluminiu a pergolei poate indeplini aceste cerinte. Membrana pergolei este din PVC cu insertie de carbon: nu permite crearea efectului de sera, este 100% impermeabila si poate sustine pana la 15cm de zapada. Recomandam folosirea unei pergole in detrimentul unei copertine, datorita aspectelor enumerate mai sus. Nu doar ca pergola este superior calitativa fata de copertina, dar este si mai eleganta, impactul vizual fiind unul mai puternic.

Marimea pergolei

Pergola retractabila ar trebui sa fie proportionala cu spatiul in care va fi montata. In afara de aceasta, marimea pergolei depinde mai ales de tipul de felul in care va fi utilizata. Sun Leader spre exemplu, te poate ajuta la amenajarea unei pergole, in functie de dimensiunile de care dispui. Daca iti doresti o terasa indeajuns de mare pentru 100 de persoane, Sun Leader iti poate oferi o solutia!

Design si stil

 Cu Sun Leader poti sa-ti pui in valoarea creativitatea pentru ca design-ul pergolei sa te reprezinte. Ai posibilitatea de a alege forma capriorilor, culoarea si modelul pergolei, daca sa aiba sistem de iluminare si dimmer. De asemenea, e bine de stiut daca terasa va fi inchisa si pe lateral pe viitor.

Intrebuintarea pergolei

O pergola poate avea diverse intrebuintari: de la acoperirea terasei unei cafenele, pana la amenajarea unei piscine sau a unei institutii. Cu ajutorul expertilor de la Sun Leader, poti proiecta si construi o pergola care sa corespunda ideilor si nevoilor tale specifice.

Servicii post vanzare

Dupa montarea pergolei, este important sa te poti baza pe asistenta companiei si pe consultantul lor, in caz ca apare vreo problema sau ai nevoie de informatii suplimentare. Sun Leader iti ofera garantie pe 30 de ani si iti ofera asistenta in orice fel de situatii.

Apelează-ne!