Ce-ai spune daca biroul tau ar arata asa? Locatie de evenimente corporate

      Daca esti antreprenor si ai o afacere in domeniul HoReCa, te intelegem perfect cand spui ca esti tot timpul pe drumuri. Tu ai un birou unde te asteapta scaunul cald, hartiile pregatite sa fie semnate si cafeaua fierbinte care-ti ofera startul in fiecare zi. Insa, inainte de a ajunge la birou, trebuie sa-ti vizitezi locatia pentru a te asigura ca totul este in regula. De cele mai multe ori, restaurantul tau sau spatiul pentru evenimente devine adevaratul tau birou. 

     Ce-ai spune, atunci, daca biroul tau ar arata asa, ca in fotografia de mai sus?

     Pentru tine este foarte important ca interfata care ii intampina pe oameni atunci cand acestia intra in contact cu locatia ta sa fie una prietenoasa. Pentru ca afacerea ta sa functioneze cu succes, si sa reprezinte o oaza de relaxare pentru vizitatori, trebuie sa fie cat mai fresh, bine organizata si plina de inovatie. Cam asa si biroul tau, pentru o eficienta maxima.

     Afacerea ta nu functioneaza fara tine, iar schimbarea este in mainile tale. Prin urmare, ce-ai spune sa creezi o locatie inedita in care sa ai libertatea de a-ti pune in valoare imaginatia?

O locatie de evenimente unica

     Cum ar fi sa aduci clientilor tai un concept care sa te evidentieze in fata altor locatii? Fie ca detii un restaurant, o cafenea sau o locatie de evenimente, nu trebuie sa pierzi cele mai noi trend-uri din domeniu!

     Poate ai mai auzit de ele sau ai mai vazut spatii de relaxare amenajate cu pergole cu acoperis retractabil si pereti din sticla glisanta. Oricat de mare ar fi spatiul, poti organiza oricand evenimente memorabile atunci cand spatiul este bine structurat.

     Evenimentele sunt o parte foarte importanta in activitatea desfasurata in HoReCa. Iar atunci cand ai multe evenimente de organizat, localul gazda al afacerii tale chiar devine biroul tau. Petreci foarte mult timp incercand sa aduci idei noi care sa iti propulseze afacerea.

 Pergola cu acoperis retractabil Wonderland Cluj Resort. Sun Leader

     Te-ai gandit vreodata sa transformi terasa intr-un spatiu de evenimente pe care sa-l utilizezi tot anul?

     Poti face asta, iar ideile nu sunt putine:

  • Pergola retractabila pentru acoperirea terasei. Aceasta se poate retrage oricand, in functie de vremea de afara, oferind umbrire, protectie impotriva ploii si zapezii, si lumina extra atunci cand zilele sunt mai intunecate
  • Sisteme din sticla pentru inchiderea laturilor terasei. Poti opta pentru mai multe variante, fiecare alcatuite din sticla glisanta care iti inchid sau deschid terasa oricand.

     Tie cum ti-ar placea sa arate terasa ta, sau locatia ta de evenimente? Gandeste-te ce ar prefera si clientii tai!

Ce-ai spune daca biroul tau ar arata asa? Si ar gazdui evenimente corporate?

     Daca ai o terasa All Seasons care sa poata fi folosita in orice anotimp, este eleganta si bine organizata, iti poti indrepta atentia si catre evenimente corporate.

     Evenimentele corporate sunt foarte populare astazi, deschizand o mare de oportunitati atat pentru organizatori cat si pentru participanti. Exploateaza potentialul locatiei tale, pregatind-o pentru intalniri importante si oameni mari.

     Asa au facut si cei de la Jidvei. Au transformat un spatiu de terasa cu mult potential intr-o atractie corporate de succes. La fiecare intalnire organizata de ei la Castelul Bethlen Haller (sau Cetatea de Balta), spatiul reuneste mediul de business cu eleganta, confortul si o protectie desavarsita.

      Vezi aici video de la unul din evenimentele sustinute de Jidvei. 

pergole retractabile sun leader

Pergole cu acoperis retractabil Sun Leader la Domeniile Jidvei

Sun Leader www.pergole-retractabile.ro

     Asadar, gandeste-te la solutii cat mai inovative si practice pentru locatia ta, care sa nu iti reduca activitatea la zile intregi petrecute numai in birou. Transforma-ti spatiul de evenimente intr-un birou deschis, unde sa ai echipa aproape si sa iti poti duce afacerea pe culmile succesului.

Apelează-ne!