Ce aduce anul acesta în materie de terase? Care este oferta de pergole a anului 2022

În fiecare an ne propunem să facem tot mai mult și tot mai bine, atât pe plan profesional cât și pe plan personal. Și, recunoaștem, noi ne-am angajat la rândul nostru în această provocare. Ce îți aduce anul acesta în materie de terase și care este oferta de pergole a anului 2022, afli chiar de la echipa noastră în rândurile următoare.

                Sun Leader îți aduce o nouă perspectivă asupra amenajării terasei tale de acasă sau de la restaurant. Îți propune soluții de acoperire eficiente și elegante, variante multiple de închidere laterală și alte accesorii care să-ți facă terasa confortabilă în orice anotimp. Iar în 2022 echipa noastră își propune să aducă și mai multă inovație în spațiul tău de relaxare.

Oferta de pergole pentru 2022. O terasă așa cum îți dorești

                Misiunea și viziunea Sun Leader s-au născut din ascultarea dorințelor și nevoilor oamenilor. Cu timpul, au devenit dependente de acestea. Iar toată activitatea pe care echipa o desfășoară în prezent se învârte în jurul dorințelor și nevoilor tuturor, inclusiv ale tale.

                Astfel, toate sistemele instalate și toate soluțiile propuse sunt adaptate și personalizate individual. Iar din procesul de personalizare alături de beneficiarii proiectelor noastre reies concepte noi și soluții tot mai inovative.

Ce este nou în 2022 în materie de pergole retractabile? Când vine vorba despre pergolele retractabile bioclimatice, adică variantele cu lamele de aluminiu, anul acesta avem în ofertă toate variantele pe care ți le-ai putea imagina.

 Îți oferim pergole bioclimatice cu:

  • Lamele de aluminiu strict rotative, pentru situația în care vrei doar să acoperi complet terasa și să o aerisești/iluminezi. În acest caz, lamelele pergolei nu se vor retrage, ci se vor roti la 90 grade
  • Lamele de aluminiu retractabile, pentru deschiderea și închiderea completă a acoperișului terasei. În acest caz, capacitatea lamelelor de a se roti există însă este foarte restrânsă – redusă doar la mișcarea de rotire cu care lamelele să pregătească poziția de strângere/retractare. Abia în momentul în care lamelele vor fi retrase complet, rotirea va fi fost efectuată la 90 grade
  • Lamele de aluminiu retractabile și rotative, cu realizarea acțiunilor independent una de cealaltă. În acest caz, tu alegi dacă lamelele vor executa o rotire completă sau o retragere completă. Astfel adaptezi și mai ușor modul cum folosești terasa cu pergola bioclimatică, în funcție de vremea sau luminozitatea de afară.
  • Membrană în locul lamelelor de aluminiu. Dacă vrei să faci o alegere mai îndrăzneață în acest an, și nu reușești să-ți iei ochii de pe structura elegantă și modernă a pergolelor bioclimatice dar nu îți dorești lamele de aluminiu, există și un model mai aparte – rezultat din combinarea celor două.

Sisteme de sticlă adaptate și ușor de curățat

Atunci când amenajezi o terasă mai deosebită, cauți și soluții deosebite care să te ajute să duci amenajarea la bun sfârșit. Sistemele electrice cu sticlă pentru închideri laterale sunt cu adevărat deosebite, practice și elegante. La terasele cu sisteme către care accesul este mai greoi apare, însă, un aspect provocativ: curățarea sticlei.

Pentru această provocare există astăzi sisteme culisante cu sticlă rabatabilă, o soluție salvatoare pentru terasele la înălțime, terase înguste sau cu delimitări neaccesabile, terase pe ponton, și așa mai departe. Funcționarea sistemului cu sticlă rabatabilă este posibilă în cazul sistemelor ghilotină și este simplă: se păstrează în poziție de repaos toate panourile cu sticlă, se deblochează panoul rabatabil și se rabatează iar după curățare se blochează înapoi, sistemul redevenind glisant/culisant.

Pachete de nerefuzat pentru terase complet amenajate cu Sun Leader

Ai nevoie de sprijin în amenajarea unei terase complete? De la soluția de acoperire până la soluția de închidere, umbrire laterală, iluminare sau încălzire, echipa noastră îți este aproape. Îți oferim varianta cea mai bună, personalizată și adaptată nevoilor tale! Iar în cazul unui pachet complet, alături de ideile noastre îți oferim și un discount considerabil pe care îl poți aplica.

Sun Leader îți oferă pe tot parcursul anului 2022 un discount de 20% pentru un pachet de amenajare completă a terasei:

  • Pergolă retractabilă
  • Sticlă laterală
  • Accesorii precum: încălzitoare/dimmer pentru iluminare
  • Aplicație mobilă pentru control.

Încă mai stai pe gânduri și nu ști cum să reamenajezi terasa? Amintește-ți că, pe lângă discountul oferit mai sus, beneficiile oferite de echipa Sun Leader sunt  nenumărate: garanție de 30 de ani la anumite pergole, consultanță și deplasări gratuite oricând, randări gratuite și servicii constante post-vânzare. Beneficiază și tu de ceea ce aduce anul acesta în materie de terase, și de oferta de pergole și accesorii pusă la dispoziție de Sun Leader.

Apelează-ne!