Cavilas Construct, Brașov

Informații Proiect

Proiect partener la showroom Cavilas

Suprafață acoperită

24 mp

Locație

Brașov

Anul Proiectului

2020

Tip Pergola

Pergolă Bioclimatică

Detalii Proiect

Vizibilitatea este unul dintre musthave-urile oricărei afaceri, indiferent de domeniul în care activează. Din încercarea de a fi și noi cât mai vizibili în fața potențialilor noștri clienți, am început în Brașov o colaborare dragă nouă: cu noii parteneri de la Cavilas Construct.
Apropierea din domeniul în care ne desfășurăm activitățile ca entități comerciale și o strânsă legătură în viața socială de zi cu zi, ne-au determinat să începem eforturi comune în expunerea ofertelor noastre față de clienții care ne trec pragul atât nouă cât și lor. 

Prin urmare – ca rezultat al acestei colaborări, puteți vizita deja unul dintre modelele noastre de pergole retractabile pentru terase, expusă la showroom-ul Cavilas Construct din Brașov.

Ce poți vedea la Showroom?

La showroom-ul partenerilor de la Cavilas poți găsi expusă o gamă variată din soluțiile noastre pentru reamenajarea teraselor:

1. Pergola Bioclimatică Freedom, cu structură independentă, cu dimensiunile 6 x 4 m. Această pergolă cu lamele de aluminiu a fost accesorizată cu sistem de iluminare LED și dimmer pentru controlul intensității luminii. Prin urmare, dacă te decizi să mergi la locație pentru a vedea pergola, poți analiza și aceste accesorii suplimentare.
Culorile pe care le vei vedea la această pergolă sunt RAL 7016 (gri antractit) la structură, și RAL 9003 (alb mat) pentru lamelele de aluminiu.

2. Închideri laterale din sticlă, tip Balustradă pe două dintre laturile pergolei, cu înălțimea de aproximativ 3 m.

3. Închideri laterale din sticlă, tip Trecere pe una dintre laturile pergolei.

4. Sticlă fixă și ușă de acces pe ultima latură.

Dacă vrei și tu să vizitezi produsele de prezentare de la locația partenerilor noștri, ei te așteaptă oricând în Brașov cu un loc liber pe terasă și detalii informative despre produse. 
Poți vizita Showroom Cavilas Construct pe Bulevardul Griviței, lângă Leroy Merlin, pe aceeași parte.

Descoperă

Închideri din sticlă

Atunci când nu depinzi de vremea de afară pentru a putea petrece timp de calitate în aer liber, este momentul în care ți-ai închis terasa cu sticlă glisantă. Libertatea de te adapta condițiilor meteo cu ajutorul pereților de sticlă glisanți este cel mai mare avantaj, alături de următoarele:

Ideale pentru închiderea spațiilor exterioare, cu posibilitatea de a le deschide oricând!

Descopera

Pergole FLAT

Cu un design simplist și componente rezistente așa cum nu vezi la o copertină retractabilă, Pergolele Flat sunt ideale pentru orice terasă la casă sau terasă de cafenea sau restaurant. Iată câteva dintre avantajele pergolei Flat:

Ideală pentru orice design de terasă!

Apelează-ne!