Cât de repede ajunge pergola la tine? Timp de livrare de Sărbători

      Ne regăsim foarte aproape de sărbătorile de iarnă, iar noi ne bucurăm să primim în continuare solicitări. Fie că îți dorești o pergolă retractabilă pentru terasă sau alte accesorii, este important să știi care sunt termenele reale de livrare în perioada aceasta. Prin acest articol poți afla cât de repede ajunge pergola la tine sau ce timp de livrare primești de Sărbători și pentru alte accesorii.

      Atunci când vrei să aduci o modificare spațiului tău exterior, e nevoie să gândești și să te pregătești în avans. În special pentru perioada de iarnă, atunci când activitatea de pregătiri este în toi.

      La alegerea soluțiilor potrivite terasei tale ai nevoie de extra-pregătiri înainte de a lua decizia finală:

  • Măsurători executate corect
  • Alegerea tipului de pergolă potrivit, în funcție de configurația spațiului tău
  • Proiectarea soluției alese, stabilirea culorilor și accesoriilor
  • Pregătirea terasei pentru montajul produselor alese

      Prin urmare, înainte de a te gândi să achiziționezi o pergolă, închideri din sticlă sau alte sisteme de închidere a terasei pentru sezonul rece, trebuie să te informezi în cât timp ar putea fi realizat proiectul tău.

      Mai jos vei găsi timpul de livrare pentru produsele din oferta noastră, în această perioadă:

  1. Cât de repede ajunge pergola la tine? Livrare și montaj pentru pergole

      Pergolele cu acoperiș retractabil sunt cele mai potrivite soluții pentru a acoperi o terasă în sezonul rece, cu posibilitatea de a o descoperi oricând în timpul anului. Și, de obicei, în Decembrie vin o mulțime de solicitări pentru acestea, așteptările fiind ca pergolele să poată fi instalate înainte de Sărbători.

      Ce trebuie să știi?

      Echipa noastră lucrează cu una dintre cele mai bune fabrici de producție pentru pergole retractabile, cu punctul de lucru în afara țării. Acest lucru înseamnă că, de obicei, de la momentul depunerii unei comenzi până la momentul livrării durează aproximativ 3 săptămâni. În condiții optime și obișnuite.

      În perioada aceasta, însă, aflându-ne în plin sezon rece și în perioade incerte legate de COVID-19, timpul de prelucrare a comenzilor pentru pergole s-a mărit, la fel ca timpul de livrare și montaj.

      Pentru ambele variante de pergole, montajul se va putea realiza începând cu lunile Februarie – Martie, datorită numărului mare de comenzi programate până atunci.

  1. Timp de livrare și montaj pentru sistemele de sticlă

      Dacă îți dorești să închizi cu sisteme de sticlă terasa acoperită cu pergolă, este foarte important de știut că trebuie reluate măsurătorile la milimetru. Pentru a se potrivi exact cu dimensiunile pergolei (sau spațiului în care se instalează), dimensiunile pentru sticlă trebuie măsurate doar după finalizarea tuturor retușurilor.

      Noi apreciem foarte mult ca proiectele realizate să fie în concordanță cu așteptările, și conforme cu realitatea de pe teren. Prin urmare, comenzile pentru închiderile cu sticlă se pot realiza doar la momentul când spațiul este pregătit pentru instalarea lor.

      Livrarea sistemelor de sticlă se realizează într-un interval de timp de 3-4 săptămâni, în funcție de numărul comenzilor primite.

      Și pentru acestea, montajul se va putea realiza începând cu lunile Februarie – Martie, datorită numărului mare de comenzi programate până atunci.

      Acum este momentul potrivit să planifici cum va arăta terasa ta din Primăvară, prin urmare poți începe demersurile. Acum că ști cât de repede poate ajunge pergola la tine, te poți orienta ca atunci când vrei să fie gata proiectul tău să fim și noi gata pentru a te sprijini.

Apelează-ne!