Casa Mignon, Oradea

Informatii Proiect

Terasă complet amenajată la Cetatea de Baltă- Domeniile Jidvei, Alba

Suprafață acoperită

40 mp

Locație

Oradea

Anul Proiectului

2019

Tip Pergola

Pergola Flat

Detalii Proiect

Dacă ești în trecere prin Oradea și îți dorești să te odihnești într-un loc liniștit, îți recomandăm Casa Mignon de pe strada William Shakespeare nr. 1. O locație intimă unde mâncarea este delicioasă și cazarea confortabilă. Vei fi primit într-un cadru familiar și vei putea savura pastele home made de pe terasa recent modernizată

casa mignon cu terasa Sun Leader

Urmareste video

Acoperișul retractabil și închiderile din sticlă tip Sliding asigură funcționalitatea terasei în orice sezon! Datorită funcției de retragere, pergola se închide și deschide ușor din telecomandă, protejând când este nevoie clienții ce servesc masa sau se înviorează la o ceașcă de cafea.

Închideri din sticlă tip sliding

Sistemul din sticlă de 10mm tip Sliding este cu acționare manuală și se strange în stânga sau în dreapta după caz. Acest sistem este perfect pentru terasele ce stau deschise toată vara și sunt folosite și iarna.

Așadar, dacă vrei să servești masa într-o locație drăguță și primitoare, te invităm cu drag la Casa Mignon!

Descopera

Pergole FLAT

Cu un design simplist și componente rezistente așa cum nu vezi la o copertină retractabilă, Pergolele Flat sunt ideale pentru orice terasă la casă sau terasă de cafenea sau restaurant. Iată câteva dintre avantajele pergolei Flat:

Ideală pentru orice design de terasă!

Apelează-ne!