Casa de la țară, departe de aglomerația orașului

      Tendința din ultima perioadă este clară – toată lumea vrea casă la țară, în natură, departe de aglomerație și zgomot, acolo unde ai suficientă libertate și mult aer curat! Să construiești o casă la țară în perioada aceasta îți aduce o mulțime de beneficii: terenul este ieftin în comparație cu cel de la oraș, ai spațiu suficient și aer proaspăt, iar în cazul în care situația epidemiologică scapă de sub control, ești mult mai în siguranță!

 

      În plus, ai spațiu suficient pentru a-ți amenaja o terasă de care să te bucuri în fiecare anotimp.

 

      Majoritatea dintre noi lucrăm online, copiii țin cursurile online, așa că nu vei simți lipsa orașului ci dimpotrivă. Te vei simți liber și fericit aproape de natură și, ca să nu îți lipsească confortul avut, îți poți amenaja casa, grădina și terasa după ultimele standarde.

      Ideea de a sta închis într-un apartament zile sau luni în șir ne provoacă fiori reci. Bineînțeles că toți ne dorim lumină naturală, spațiu deschis și căi respiratorii libere, gata să ne umple plămânii- cu aer proaspăt!

 

Cum să îți amenajezi casa de la țară, departe de aglomerația orașului – inteligentă, confortabilă și rezistentă

 

      Ca să te bucuri din plin de ea, amenajează o terasă spațioasă, pe care să poți sta tot anul! Este posibil acest lucru, dacă folosești închideri din sticlă securizată ce izolează termic creând un spațiu în interior în care nu vei simți efectul de seră.

 

Casa de la țară, departe de aglomerația orașului

 

      Noi recomandăm ca doar o parte să fie pereți ficși, iar restul să se poată deschide pentru a se transforma într-o terasă deschisă la nevoie. Poți opta pentru sisteme automatizate din sticlă pe care le vei acționa din telecomandă, sau pentru sisteme glisante manuale.

 

      Cel mai nou și revoluționar mod de acoperire a unei terase și care îi asigură de fapt funcționalitatea în orice sezon, este acoperirea cu pergole retractabile.

      Pergolele retractabile sunt foarte rezistente, nu ruginesc deoarece au structură de aluminiu vopsit în câmp electrostatic, au sisteme bine gândite pentru scurgerea apei sau zăpezii, iar cel mai mare avantaj este că îți oferă în câteva secunde, fără efort o terasă descoperită sau acoperită.

 

      Dacă zona în care ai terasa este la munte și iarna ninge abundent, sunt potrivite pergolele bioclimatice, acestea rezistând până la 200 kg/mp zăpadă.

 

randare Sun Leader pentru pergole bioclimatice

 

      În funcție de spațiul sau ideea pe care o ai, poți prinde pergola de peretele casei sau poți să îți faci o terasă de la zero, pe structură independentă, folosind doar o pergolă Vault și închideri din sticlă.

      Poți să îți construiești și un foișor cochet, folosind una dintre pergolele noastre și închideri din sticlă.

 

      Pentru a avea umbră vara, poți opta pentru un sistem de umbrire Zipscreen care, de asemenea, se acționează din aceeași telecomandă precum pergola și închiderile din sticlă.

      Pentru o ambianță de vis, instalează un sistem audio și un sistem de iluminare cu dimmer ca accesorii pentru pergolă, care îți vor transforma terasa într-un loc din care nu vei mai dori să pleci!

      Noi avem o mulțime de idei și soluții, indiferent dacă le vrei pentru casa ta de la țară, departe de aglomerația orașului, sau locuința din urbe. Fie că îți dorești o terasă mică sau una impunătoare – contează pe noi! Contactează-ne și spune-ne care sunt planurile tale, iar noi venim cu idei și soluții potrivite.

 

 

 

 

 

 

Apelează-ne!