Care sunt cele mai populare pergole retractabile pentru restaurante?

      Te-ai gândit să îți amenajezi terasa pentru restaurant sau vrei să o modernizezi? Foarte bine, în felul acesta atragi clienții dornici de relaxare într-un spațiu nou, amenajat după ultimele standarde. Probabil ai văzut mai multe modele și sugestii până acum, așa că ne-am propus să te ajutăm să iei mai ușor decizia.

     În continuare, îți vom prezenta cele mai populare pergole retractabile pentru restaurante, iar tu poți alege în funcție de preferințe și caracteristicile spațiului.

 

Pergole retractabile Sun Leader

 

      Pergola Flat – se potrivește oricărui tip de cădire și are căpriorii acoperișului drepți. Se montează pe stâlpi de rezistență din aluminiu și necesită un perete de sprijin.

      Dacă ai un spațiu mai mare sau nu ai posibilitatea atașării la un perete de sprijin, alege Flat Harmony – acest model are acoperiș drept și structură independentă.

 

Care sunt cele mai populare pergole retractabile pentru restaurante?

 

      Pergola Vault – este cea mai elegantă, are structură independentă și poate fi montată oriunde îți dorești. Acoperișul în formă de semilună, asigură o impresie remarcabilă din partea clienților.

      Cel mai des, pergolele Vault se potrivesc într-un cadru natural cum ar fi malul mării, la munte, sau oriunde ai o priveliște frumoasă. De asemenea, sunt preferate pentru organizarea nunților în aer liber sau a altor tipuri de evenimente și petreceri.

      Modelul Vault Variance, poate asigura acoperirea unui spațiu cu o lungime de până la 104 m și o lățime de 13 m, fiind încăpătoare pentru orice tip de eveniment.

 

 

      Pergola Spline – cea mai bună alegere dacă ai locația în zone elegante unde ai nevoie de suport pe un perete de sprijin.

      Modelul Spline City, oferă o deschidere de până la 5 m și lățimea de 13 m.

Dacă ai un spațiu mai mare și nu ai un perete de susținere pe care să poți prinde pergola, alege modelul Spline Harmony, deoarece are o structură independentă, acoperișul acesteia fiind curbat.

 

Care sunt cele mai populare pergole retractabile pentru restaurante?

 

      Pergola Bioclimatică – alegerea numărul unu dacă ai un restaurant la munte. Spre deosebire de celelalte pergole, acoperișul pergolei Bioclimatice este format din lamele din aluminiu care pot susține o greutate de până la 200kg/mp de zăpadă. Lamelele se rotesc și permit evacuarea zăpezii, topirea și scurgerea ei în jgheaburi și apoi direct în pământ.

      Pentru unele spații, este necesară îmbinarea mai multor pergole, dar stai liniștit/ă – asigurăm un montaj profesional, astfel încât îmbinările să fie impermeabile.

 

Care sunt cele mai populare pergole retractabile pentru restaurante?

 

 

      Pergolele retractabile Sun Leader au o mulțime de avantaje: rezistă la condiții meteo extreme (soare puternic, ploaie abundentă, vânt de până la 117 km/h, grindină, zăpadă), sunt 100% impermeabile și nu permit formarea efectului de seră în cazul unei terase închise.

 

      Pentru o terasă mereu plină, îți recomandăm sistemele de iluminare (cu dimmer pentru reglarea intensității luminii) sistemele audio pentru o ambianță perfectă și închiderea terasei cu sticlă securizată pentru a o putea folosi în orice anotimp.

     O vei putea deschide ulterior, la fel cum acoperi sau descoperi terasa – apăsând butonul telecomenzii.

      Simplu și eficient!

 

      Dacă ai nevoie de mai multe sfaturi pentru a alege pergole retractabile pentru restaurant, contactează-ne. Găsim soluții indiferent de spațiu sau vremuri.

      Sun Leader – Partenerul tău modern în amenajarea terasei!

 

Apelează-ne!