Bucură-te de momente relaxante indiferent de vremea de afară!

Pergolele retractabile sunt cunoscute a fi sisteme de acoperire gândite să ofere o acoperire extinsă pentru terasa ta! Bucura-te de momente relaxante indiferent de vremea de afara, cu o pergola retractabila

Sistemele de acoperire retractabile –PERGOLELE RETRACTABILE sunt aliatele tale!

Având încorporate o motorizare electrică ce facilitează extinderea sau restrângerea acestora, ești scutit de efortul fizic de a face chiar tu acest lucru.
Pergolele retractabile dispun de o stuctură rezistentă menită să dureze timp îndelungat, să ofere siguranță, dar să se poată integra cu ușurință în completarea oricărui tip de proiect architectural.

Structura rezistentă din aluminiu și materialul de acoperire din PVC cu inserție de carbon, sunt concepute să reziste presiunii dar și acțiunii nefaste a oricărui fenomen meteorologic.
Montarea acestui sistem de acoperire cunoscut sub numele de -pergolă retractabilă- se realizează simplu prin îmbinarea perfectă a părților metalice din care acesta este compus.

Partea retractabilă care reprezintă în fapt acoperișul propriu-zis sau membrana, este din PVC cu inserție de carbon, acest material având la rândul lui caracteristici aparte și făcând pergola rezistentă la ploi, grindină, raze UV, foc.

Sistemele retractabile sunt acționate prin telecomandă, făcând utilizarea lor eficientă, comodă și inovatoare.
Pergolele retractabile sunt ideale oricărei arhitecturi deoarece prin designul și formele standard se pot integra cu blândețe și eleganță oricărui tip de construcție. Fie că este vorba de prelungirea unui spațiu comercial deja existent, fie că vorbim despre crearea unei terase, de la zero.

Garanția oferită pentru aceste sisteme este de 30 de ani!
Durata de viață a unui astfel de sistem tip pergola retractabilă este foarte mare, datorită materialelor de calitate. Iar întreținearea este una minimă, atâta timp cât se ține cont de recomandările și instrucțiunile echipei de montaj.

Vă garantăm funcționarea în condiții optime chiar și după 50 de ani, în caz contrar, venim și ne ocupăm de reparații.
Pe site puteți vedea toate aceste modele de pergole
Dacă dorești să ne contactezi, sună-ne la 0770 444 888 sau scrie-ne pe [email protected]

Apelează-ne!