BLOG

ARTICOLE DESPRE PERGOLE CU ACOPERIȘ RETRACTABIL

sistem de sticla tip Panorama Trecere Sun Leader. Inchidere terasa cu sticla

Sistem de sticla unic in Romania. Inchideri pentru terase cu Sun Leader

      Valul de ploi din unele zone ale Romaniei a intarziat aparitia verii cu cel putin 3 saptamani, si doar cei norocosi au putut sa se bucure de terasele lor si in zilele ploioase. Sau cei inspirati… In acest articol iti povestim despre cum ai putea si tu sa te bucuri de terasa ta indiferent de vremea de afara, si iti prezentam un sistem de sticla pentru terase unic in Romania.

Citește articolul »
Sun Leader Pergole retractabile. Amenajari terase

3 Motive pentru care sa #Rezisti. Inovatii pentru restaurantul tau

      La inceputul acestei pandemii, multi proprietari de restaurante, hoteluri sau centre de evenimente au renuntat destul de usor la a cauta activitati auxiliare care sa-i mentina pe linia de plutire. Insa sunt si foarte multe exemple pozitive de dat, cu antreprenori care, desi au avut afaceri afectate de Coronavirus, au gasit in ragazul indelungat o oportunitate de a-si pune la punct locatiile. Iata mai jos care sunt 3 din acele motive pentru care sa #rezisti, cautand inovatii pentru restaurantul tau.

Citește articolul »
Terasa amenajata cu Sun Leader

Se deschid localurile. Cine va fi avantajat?

      Nu mai este mult pana cand se vor deschide localurile. Cu totii suntem dornici sa avem din nou libertatea de a ne reintalni cu amicii, cu intreaga familie. Iar administratorii locatiilor sunt dornici ca activitatea lor sa revina la normal. Doar ca este nevoie sa fim cumpatati, si sa ne gandim si la siguranta noastra. Iata cine va fi avantajat cand se deschid localurile. 

Citește articolul »
Sistem de umbrire pentru acoperisuri de sticla. Sun Leader

Skyscreen, umbrire pentru acoperisuri de sticla

      Se apropie vara, insa nu esti sigur/a daca te vei putea bucura de terasa ta din cauza caldurii insuportabile? Daca ai terasa acoperita cu sticla, si nu stii cum sa eviti supraincalzirea ei, astazi detaliem despre cum sa creezi mai multa umbra. Vezi in cele de mai jos mai multe despre un sistem de umbrire creat special pentru acoperisuri de sticla, denumit skyscreen.

Citește articolul »
Umbrire Sun Leader pentru balcon

Vara incepe mai greu. Amenajeaza-ti terasa si pentru Toamna-Iarna

      Situatia generala in care ne aflam ne obliga sa luam masuri care ne afecteaza tuturor activitatea, in special tie ca administrator de locatie. Iar daca sezonul potrivit deschiderii teraselor pare compromis, pentru ca vara incepe mai greu, gandeste-te si mai departe decat atat. Amenajeaza-ti terasa pentru Toamna-Iarna, ca sa fii sigur ca afacerea ta nu va fi afectata in totalitate.

Citește articolul »
Solutie profesionala de curatat sticla ferestre si sticla terasa. Sun Leader constructor terase

Tips&Tricks pentru casa si terasa ta. Sfaturi practice

      Pe toata perioada aceasta, incercam cu totii sa oferim cat mai mult sprijin celorlalti. Asadar, ne-am gandit sa venim si noi cu informatii cat mai utile pentru tine, din domeniul in care activam noi. Vezi si tu cateva Tips&Tricks pentru casa si terasa ta, daca te intereseaza sa afli ponturi si sfaturi practice pentru optimizarea si intretinerea lor.

Citește articolul »
Apelează-ne!