BLOG

ARTICOLE DESPRE PERGOLE RETRACTABILE ȘI ALTE ACCESORII PENTRU TERASA TA!

Sun Leader, Pergole retractabile pentru amenajari terase acasa

Sănătate curată, pe terasa ta cu vedere panoramică

      Starea ta de bine stă la baza tuturor lucrurilor pe care le întreprinzi zi de zi. Stresul, lumina insuficientă și un spațiu neaerisit te pot îmbolnăvi dacă ai parte de ele un timp îndelungat. Chiar dacă locuiești la oraș, conexiunea cu natura, aerul curat și lumina naturală, sunt esențiale pentru creșterea calității vieții și menținerea sănătății și armoniei fizice și psihice.

Citește articolul »
Sun Leader, Pergole retractabile pentru amenajari terase

Cum să ai o terasă cu flux continuu de clienți, tot anul

      A început mult așteptata perioadă a concediilor, și cu toții suntem nerăbdători să ieșim, să ne relaxăm și să petrecem mai mult timp în compania prietenilor. Este o perioadă ideală și pentru proprietarii de cafenele, hoteluri, restaurante și săli de evenimente să își revină din amorțeala pandemiei și să își maximizeze activitatea și încasările.

Citește articolul »
Pergole cu acoperiș retractabil pentru terase de case. Terase acoperite de Sun Leader

Cea mai mare pergolă retractabilă din România, construită de Sun Leader

      Pergolele retractabile reprezintă soluția ideală atunci când vrei să construiești un spațiu în care să te bucuri de aer curat și de priveliște, indiferent de anotimp și vremea de afară. În industria HoReCa, cele mai căutate spații pentru petrecerea timpului liber, pentru evenimente, servirea mesei sau ieșirile cu prietenii, sunt acele spații în care primează eleganța și confortul. 

Citește articolul »
Apelează-ne!